Joolz Hoeslakens & Moltons

Ben je opzoek naar een Hoeslaken of Molton van Joolz? Bij Babypark vind je een ruim aanbod aan Joolz hoeslakens en moltons. Hiertussen zal vast iets zitten dat past bij jou en je kindje. Het gebruiken van een molton zorgt ervoor dat je matras langer mee gaat. Een hoeslaken gaat over een molton heen. Deze Joolz hoeslakens en moltons zijn geschikt voor een Joolz kinderwagen.

Lees meer...

Mooie Joolz hoeslakens

Joolz heeft veel verschillende hoeslakens. Deze zijn allemaal gemaakt van organische katoenvezels en zal hierom minder kriebelen, en zacht aanvoelen voor je kindje. Ook gaan de hoeslakens zo langer mee. De Joolz hoeslakens zijn erg goed te combineren met de overige Jools Essentials.

Over Joolz

Joolz is een Nederlands merk dat ergonomische kinderwagens en accessoires produceert, gevestigd in Amsterdam. Het doel van Joolz is om jouw leven elke dag een beetje makkelijker én mooier te maken, door jonge gezinnen te inspireren een positief leven te leiden. Joolz vind duurzaamheid ook belangrijk, dat is terug te zien in de verpakkingen. Alle grote of kleine kartonnen verpakkingen zijn herbruikbaar. Je kunt ze onder andere omvouwen tot een rendier, vogelhuisje of een stoel. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 besteld betekend dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Joolz Essentials Matrashoes 34 x 75 cm

    De Joolz Essentials Matrashoes is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. De hoes is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
    17,95
1 Resultaten
Trustpilot