Lodger hoeslakens & moltons

 

Maak de wieg of het ledikantje van je kindje compleet met een Lodger hoeslaken of Lodger molton. De meeste Lodger hoeslakens en moltons zijn gemaakt van stoffen met mooie dessins. Meestal verkopen wij deze in verschillende kleuren.

 

Lees meer...

Praktische details van Lodger hoeslakens & moltons

De pasvorm van Lodger hoeslakens en moltons is perfect. De meeste Lodger hoeslakens hebben ingenomen hoeken met elastiek, zodat het hoeslaken nauw om het matras aansluit. Dat geldt ook voor Lodger moltons.

 

Het comfort van Lodger hoeslakens & moltons

Alle Lodger hoeslakens en moltons zijn gemaakt van gebreide stoffen. Dit heeft een groot voordeel. Gebreide stoffen geven meer warmte dan geweven stoffen. De stoffen zijn verder vrij los gebreid, zodat deze lekker luchtdoorlatend zijn. Bestel vandaag nog praktische en comfortabele Lodger hoeslakens en moltons online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Solid Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Lodger Solid Hoeslaken 70 x 140 cm is gemaakt van 100% katoen dat voor optimaal slaapcomfort zorgt voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard ledikantmatras.
  17,90
 • Quick view

  Lodger Solid Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Lodger Solid Hoeslaken 40 x 80 cm is gemaakt van 100% katoen dat voor optimaal slaapcomfort zorgt voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard wiegmatras.
  12,90
 • Quick view

  Lodger Empire Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Lodger Empire Hoeslaken 70 x 140 cm is gemaakt van 100% katoen dat voor optimaal slaapcomfort zorgt voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard ledikantmatras.
  19,90
 • Quick view

  Lodger Empire Hoeslaken 40 x 80 cm

  Het Lodger Empire Hoeslaken 40 x 80 cm is gemaakt van 100% katoen dat voor optimaal slaapcomfort zorgt voor je kindje. Het hoeslaken is wasbaar in de wasmachine en geschikt voor een standaard wiegmatras.
  14,90
4 Resultaten