Lodger hoeslakens & moltons

Maak de wieg of het ledikantje van je kindje compleet met een Lodger hoeslaken of Lodger molton. De meeste Lodger hoeslakens en moltons zijn gemaakt van stoffen met mooie dessins. Meestal verkopen wij deze in verschillende kleuren. Lees meer...

Praktische details van Lodger hoeslakens & moltons

De pasvorm van Lodger hoeslakens en moltons is perfect. De meeste Lodger hoeslakens hebben ingenomen hoeken met elastiek, zodat het hoeslaken nauw om het matras aansluit. Dat geldt ook voor Lodger moltons.

Het comfort van Lodger hoeslakens & moltons

Alle Lodger hoeslakens en moltons zijn gemaakt van gebreide stoffen. Dit heeft een groot voordeel. Gebreide stoffen geven meer warmte dan geweven stoffen. De stoffen zijn verder vrij los gebreid, zodat deze lekker luchtdoorlatend zijn. Bestel vandaag nog praktische en comfortabele Lodger hoeslakens en moltons online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Hoeslaken Ledikant Tribe

  Het Lodger Hoeslaken Ledikant Tribe is geschikt is voor een 60 x 120 cm en een 70 x 140 cm matras. Het hoeslaken is gemaakt van gebreid katoen, waardoor het luchtig is en heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  19,90
 • Quick view

  Lodger Tribe Hoeslaken Wieg

  Het comfortabele Lodger Tribe Hoeslaken Wieg is geschikt om elk standaard afmeting matras voor de wieg. Het product is gemaakt van gebreid katoen, waardoor het hoeslaken heerlijk zacht aanvoelt voor je kindje.
  14,90
2 Resultaten
Trustpilot