Colorique spreien & plaids

Breng extra sfeer in de kamer met een mooie Colorique sprei of plaid. Colorique combineert vaak verschillende stofjes met elkaar, verschillende kleuren en prints. Soms zijn de stofjes aan elkaar gemaakt door middel van patchwork. Colorique spreien en plaids stralen vaak één en al vrolijkheid uit.

Lees meer...

Colorique spreien & plaids zijn uniek

De ontwerpers van Colorique hebben een passie voor oude stoffen en originele producten. Deze passie vind je duidelijk terug in de producten. De Colorique spreien en plaids worden met de hand gemaakt in een fabriek in India. De gebruikte stoffen en de borduursels ademen in veel gevallen ook de sfeer van India uit. Dat maakt Colorique spreien en plaids bijzonder.

Colorique spreien & plaids zijn op een eerlijke manier gemaakt

De producten zijn op een eerlijke manier gemaakt. Colorique vindt het belangrijk om goede arbeidsomstandigheden te realiseren voor iedereen die meewerkt aan de productie van Colorique spreien en plaids. Daarnaast vindt Colorique het ook belangrijk om het milieu zoveel mogelijk te sparen. Verfprocessen gebeuren bijvoorbeeld op een wijze die het milieu zo min mogelijk schade toebrengt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Colorique Chokhi Stamps Plaid Fuchsia / Blauw

    Met het Colorique Chokhi Stamps Plaid Fuchsia / Blauw creëer je een stijlvolle look in iedere kamer. Het plaid is niet alleen decoratief, maar houdt ook jou of je kindje lekker warm op de bank of op bed.
    189,-
1 Resultaten
Trustpilot