Heerlijk warme Taftan bedsprei

 

Kleurig en lekker zacht

Niet iedereen zal tegenwoordig nog direct een sprei voor op bed aanschaffen. Maar juist voor de baby- of kinderkamer is een sprei ideaal, zeker in de winter. Heeft je kindje het koud, dan leg je er eenvoudig een lekker warme sprei overheen. Erg handig, zeker bij jonge kinderen die nog niet onder een dekbed mogen slapen. En daarnaast is het makkelijk om even snel de sprei over het bed te trekken: het ziet er meteen netjes uit zonder veel moeite.

Lees meer...

Taftan bedspreien zijn van zeer goede kwaliteit, handgemaakt en heerlijk zacht. Met de vrolijke kleurstellingen passen ze op iedere slaapkamer en ze zijn prima te wassen en blijven daarna ook mooi. Bij Babypark zijn online diverse Taftan spreien te koop. Houd als je er één wil kopen ook zeker een eventuele aanbieding in de gaten.

 

Niet alleen voor op bed

Naast dat een Taftan sprei natuurlijk op bed gelegd kan worden, zijn er veel meer toepassingen te bedenken. De sprei kan ook prima functioneren als boxkleed of speelkleed. Ook handig om mee te nemen als je ergens op bezoek gaat.

Is een Taftan sprei toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij een van de vele andere merken die je bij Babypark kan kopen, bijvoorbeeld de mooie Clayre & Eef spreien of de heerlijke warme spreien van Fair and Cute.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Taftan Deken Hello World 75 x 100 cm

    De Taftan Deken Hello World 75 x 100 cm is een vrolijke en warme accessoire voor de kinderkamer. De deken is gemaakt van zacht materiaal, en kan gewassen worden in de wasmachine.
    58,95
1 Resultaten
Trustpilot