Dutch Dilight lampen

 

Maak de kamer van je kindje helemaal af met echte eyecatcher als lamp. Kies voor een mooie Dutch Dilight lamp in een sfeervolle, alternatieve stijl. Dutch Dilight lampen zien er heel bijzonder uit. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Dutch Dilight lampen.

 

Lees meer...

Het unieke van Dutch Dilight lampen

Een hele leuke lamp van Dutch Dilight is bijvoorbeeld een hanglamp die eruitziet als een vogelkooitje met kleurrijke vogels. De vogeltjes zijn vaak verkrijgbaar in allemaal dezelfde kleuren óf in allerlei verschillende kleuren. Deze Dutch Dilight lamp zal je kindje prachtig vinden. Het is dé lamp die de kamer van je kindje tot een heel speciaal plekje maakt. Ook al zijn Dutch Dilight lampen heel alternatief, tóch komen ze ook heel natuurlijk over. De gebruikte materialen stralen authenticiteit uit en de kleuren zijn ook vrij natuurlijk. Dat maakt Dutch Dilight lampen extra speciaal.

 

Over Dutch Dilight

Dutch Dilight  maakt stijlvolle lampen op een natuurlijke wijze. Uit alle ontwerpen blijkt dat Dutch Dilight passie heeft voor mooie kwaliteitsmaterialen die er heel authentiek uitzien. Dutch Dilight is écht Nederlands, wat ook tot uitdrukking komt in de stijl. Je zou de stijl ook kunnen omschrijven als eerlijk, eigen, warm en een beetje frivool. Alle Dutch Dilight lampen zijn met de hand gemaakt. Dat maakt deze lampen natuurlijk extra bijzonder. Iedere Dutch Dilight lamp is uniek. Maak de kamer van je kindje tot een extra bijzonder plekje. Koop een leuke lamp van Dutch Dilight via onze webshop Babypark.nl en profiteer van onze Laagste Prijsgarantie. Het bestellen gaat heel snel en gemakkelijk en de lamp wordt bij je thuis bezorgd. Wij leveren de bestelling morgen al bij je thuis af indien wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen. Dit is natuurlijk alleen mogelijk als de bestelde Dutch Dilight lamp bij ons op voorraad is.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Large

  De Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Large is een vrolijke lamp die wordt geleverd met een kooldraadlamp. Deze lamp geeft een speels effect. De lamp heeft de vorm van een vogelkooi en is versierd met gekleurde vogeltjes.
  189,95
 • Quick view

  Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Medium Plus

  De Dutch Dilight Vogeltjes Hanglamp Medium Plus is een vrolijke lamp die wordt geleverd met een kooldraadlamp. Deze lamp geeft een speels effect. De lamp heeft de vorm van een vogelkooi en is versierd met gekleurde vogeltjes.
  149,95
2 Resultaten