Moepa lampen

 

Maak de kamer van je kindje compleet met een mooie Moepa lamp. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Moepa lampen. Ons assortiment Moepa lampen is heel uitgebreid. Alle lampen hebben iets bijzonders. De meeste lampen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. In veel gevallen bestaat de Moepa lamp alleen uit een lampenkap. De lamp zit niet bij de aankoop inbegrepen. Soms hebben wij ook Moepa kroonluchters in ons assortiment. Deze lampen zien er heel chique uit. Een Moepa kroonluchter heeft vaak ongeveer zes verbindingspunten voor lampjes. Meestal zijn deze bedoeld voor kleine lampjes.

 

Lees meer...

Stijlvolle details van Moepa lampen

Een lamp van Moepa heeft vaak een klassieke uitstraling en is tegelijkertijd helemaal van deze tijd. Veel Moepa lampen hebben leuke pailletten en andere versieringen. De lampenkappen zijn vaak gemaakt van leuke stofjes met fijne dessins. Op sommige geruite lampenkappen zijn leuke afbeeldingen genaaid, bijvoorbeeld van een raceauto. Aan andere lampenkappen is helemaal aan de onderkant een schattig strikje genaaid. Wil je een stoere lamp van Moepa? Kies dan bijvoorbeeld voor een lampenkap met een zilverkleurige ster. Deze Moepa lampen zien er ook heel stijlvol uit!

 

Voor een sfeervolle kinderkamer

Moepa lampen brengen sfeer in de kinderkamer. Het is ook leuk om meerdere Moepa lampen in de kamer te zetten of te hangen. Schep een eigen sfeer. Bekijk alle artikelen hier op Babypark wanneer je bezig bent met de inrichting van de kinderkamer. Onze webwinkel heeft veel in de aanbieding en bovendien is het handig dat je hier dag en nacht online kunt bestellen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie lamp van Moepa online via onze webshop. Indien wij vandaag nog vóór 20.00 jouw online order ontvangen, bezorgen wij je aankoop al de volgende dag bij je thuis. Voorwaarde is wel dat je ook direct online betaalt. Natuurlijk dient de lamp van Moepa ook bij ons op voorraad te zijn.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Moepa Kroonluchter Nova Wit

    Mooi strakke witte kroonluchter met 6 verlichtingspunten waar klemkapjes kunnen worden geplaatst.

    132,-
1 Resultaten