Stapelgoed lampen

 

Maak de kamer van je kindje compleet met Stapelgoed lampen. Meestal verkopen wij niet alleen Stapelgoed hanglampen, maar ook Stapelgoed lampen die je bijvoorbeeld op een tafel kunt neerzetten. Sommige lampen hebben een hele speciale vorm. Denk bijvoorbeeld aan een lamp van Stapelgoed in de vorm van een kruis. Bij andere Stapelgoed hanglampen is de kroonluchter versierd met tientallen kruisjes. Vrijwel elke Stapelgoed lamp is heel uniek.

 

Lees meer...

Een lamp van Stapelgoed met een retro of industriële look

Enerzijds zijn Stapelgoed lampen heel modern. Anderzijds hebben sommige Stapelgoed lampen ook een sfeervolle, retro look. Denk bijvoorbeeld aan die schemerlamp met die leuke, linnen kap. Houd je van een babykamer met een klassiek tintje, dan is een Stapelgoed lamp zeker een aanrader. Sommige Stapelgoed lampen komen niet retro over, maar hebben een industriële look. Ook deze lampen zien er heel uniek uit.

 

Over Stapelgoed

Stapelgoed is een merk van meubels en accessoires voor de woon- of slaapkamer. Alle items van Stapelgoed zien er bijzonder stijlvol uit. Zoek je naast Stapelgoed lampen nog andere accessoires om de kamer mee op te fleuren? Bekijk dan ook eens ons complete assortiment van Stapelgoed. Hier vind je vast iets van je gading. Stapelgoed producten zijn lang niet alleen leuk voor de babykamer, maar zeker ook voor de woon- of slaapkamer. Vaak hebben wij ook Stapelgoed dekbedovertrekken in ons assortiment. Voor alle producten geldt dat je bij Babypark van de Laagste Prijsgarantie profiteert. Stapelgoed lampen en andere items zijn online te bestellen via onze webshop. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij jouw aankoop meestal al de volgende dag bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als jouw bestelde Stapelgoed lamp of andere producten bij ons op voorraad zijn.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Hanglamp Bobby

  De Stapelgoed hanglamp Bobby is een prachtige verschijning boven een bed of bureau. De hanglamp is gemaakt van kunstleder materiaal en wordt geleverd inclusief snoer, fitting en plafondkapje.
  14,99
 • Quick view

  Stapelgoed Cososnoot Hanglamp Sterren

  De Stapelgoed Cososnoot Hanglamp Sterren is een robuuste lamp wat erg leuk in iedere ruimte van het huis. Het is gemaakt van een cocosnoot. Een snoer en fitting worden erbij geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Stapelgoed Cososnoot Hanglamp Gaatjes

  De Stapelgoed Cososnoot Hanglamp Gaatjes is een robuuste lamp wat erg leuk in iedere ruimte van het huis. Het is gemaakt van een cocosnoot. Een snoer en fitting worden erbij geleverd.
  29,95
3 Resultaten