Ferm Living overige decoratieartikelen

Van Ferm Living hebben wij hele mooie decoratieartikelen in ons assortiment! Veel Ferm Living decoratieartikelen zien er heel bijzonder uit. Denk bijvoorbeeld aan de houten dieren van Ferm Living. Deze en andere artikelen zijn een aanrader voor het aankleden van de babykamer of kinderkamer!

Lees meer...

Houten dieren van Ferm Living

De houten dieren van Ferm Living zijn met de hand gebeiteld, waardoor elk exemplaar uniek is. Vaak gaat het om wilde dieren, zoals zebra’s, leeuwen, olifanten en nijlpaarden. Het is leuk om meerdere dieren met elkaar te combineren. Eventueel kun je deze aanvullen met andere kinderkamer decoratieartikelen van Ferm Living in ‘jungle stijl’. De houten dieren van Ferm Living zijn goedgekeurd voor kinderen vanaf de leeftijd van drie jaar. Gebruik je de dieren niet als decoratiemateriaal, dan kan je kindje ermee spelen.

Over Ferm Living

Van het Scandinavische merk Ferm Living verkopen wij allerlei artikelen voor de aankleding van de babykamer, kinderkamer of woonkamer. Het bedrijf achter Ferm Living werkt samen met ambachtslieden over de hele wereld. De Scandinavische manier van werken wordt zo gecombineerd met vaardigheden en tradities uit de hele wereld. Hierdoor zijn Ferm Living decoratieartikelen lang niet standaard. Er zitten altijd verrassende details in. Verder vindt het team van Ferm Living het belangrijk om een aantal waarden uit te dragen. Zo vindt zij het belangrijk om mensen te inspireren om een ruimte te creëren waar ze zich op hun gemak voelen. Een ruimte die voelt als ‘thuis’. Verder vindt zij het belangrijk om ‘eerlijke’ materialen te gebruiken voor de ontwerpen, langdurige partnerschappen met fabrikanten aan te gaan en een transparante bedrijfscultuur te bevorderen. Kinderkamer decoratieartikelen van Ferm Living zijn online te bestellen via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de bestelde Ferm Living decoratieartikelen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Houten Olifant

  De Ferm Living Houten Olifant is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Zebra

  De Ferm Living Houten Zebra is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Hippo

  De Ferm Living Houten Hippo is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Leeuw

  De Ferm Living Houten Leeuw is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Fermliving Shell Pot Off White

  De Fermliving Shell Pot Off-White is uniek van design. Het is gemaakt van uitstekend keramiek materiaal. De binnenzijde van deze pot is geglazuurd. Een leuke potje om eventueel een plantje in te zetten.
  95,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Giraffe Opbergzak Naturel

  De Ferm Living Safari Giraffe Opbergzak Naturel is een handige accessoire voor aan de box van je kindje. In de opbergzak kan je de losse spulletjes of kleertjes opbergen en sluiten door middel van de koordjes.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Safari Giraffe Opbergzak Dusty Rose

  De Ferm Living Safari Giraffe Opbergzak Dusty Rose is een handige accessoire voor aan de box van je kindje. In de opbergzak kan je de losse spulletjes of kleertjes opbergen en sluiten door middel van de koordjes.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Plant Box Cashmere

  De Ferm Living Plant Box Cashmere is een kwalitatieve plantenbak die vervaardigd is van gepoedercoad metaal. Zo krijgt het een industriële look en ziet het stoer uit! De bak kan ook functioneren als opbergruimte.
  199,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Giraffe

  De Ferm Living Houten Giraffe is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
9 Resultaten