Ferm Living overige decoratieartikelen

Van Ferm Living hebben wij hele mooie decoratieartikelen in ons assortiment! Veel Ferm Living decoratieartikelen zien er heel bijzonder uit. Denk bijvoorbeeld aan de houten dieren van Ferm Living. Deze en andere artikelen zijn een aanrader voor het aankleden van de babykamer of kinderkamer!

Lees meer...

Houten dieren van Ferm Living

De houten dieren van Ferm Living zijn met de hand gebeiteld, waardoor elk exemplaar uniek is. Vaak gaat het om wilde dieren, zoals zebra’s, leeuwen, olifanten en nijlpaarden. Het is leuk om meerdere dieren met elkaar te combineren. Eventueel kun je deze aanvullen met andere kinderkamer decoratieartikelen van Ferm Living in ‘jungle stijl’. De houten dieren van Ferm Living zijn goedgekeurd voor kinderen vanaf de leeftijd van drie jaar. Gebruik je de dieren niet als decoratiemateriaal, dan kan je kindje ermee spelen.

Over Ferm Living

Van het Scandinavische merk Ferm Living verkopen wij allerlei artikelen voor de aankleding van de babykamer, kinderkamer of woonkamer. Het bedrijf achter Ferm Living werkt samen met ambachtslieden over de hele wereld. De Scandinavische manier van werken wordt zo gecombineerd met vaardigheden en tradities uit de hele wereld. Hierdoor zijn Ferm Living decoratieartikelen lang niet standaard. Er zitten altijd verrassende details in. Verder vindt het team van Ferm Living het belangrijk om een aantal waarden uit te dragen. Zo vindt zij het belangrijk om mensen te inspireren om een ruimte te creëren waar ze zich op hun gemak voelen. Een ruimte die voelt als ‘thuis’. Verder vindt zij het belangrijk om ‘eerlijke’ materialen te gebruiken voor de ontwerpen, langdurige partnerschappen met fabrikanten aan te gaan en een transparante bedrijfscultuur te bevorderen. Kinderkamer decoratieartikelen van Ferm Living zijn online te bestellen via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de bestelde Ferm Living decoratieartikelen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Ferm Living Houten Giraffe

  De Ferm Living Houten Giraffe is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Paper Pulp Prullenbak

  De Ferm Living Paper Pulp Prullenbak is gemaakt van 100% gerecycled en biologisch afbreekbaar materiaal. Daarnaast beschikt de prullenbak over voldoende opbergruimte. Afnemen met een licht vochtige doek.
  45,-
 • Quick view

  Ferm Living Ripple Karaf Clear

  De Ferm Living Ripple Karaf Clear is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder is het karaf gemaakt van hoogwaardig materiaal. Een stijlvolle accessoires voor in de huis- of slaapkamer.
  39,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Hippo

  De Ferm Living Houten Hippo is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Ferm Living Foresty Wandkleed

  Het Ferm Living Foresty Wandkleed is gemaakt van hoogwaardig katoen. Verder is het wandkleed perfecte te combineren met andere producten van Ferm Licing. Het wandkleed beschikt over vrolijke herfst figuren.
  135,-
 • Quick view

  Ferm Living Apple Spiegel Natural

  De Ferm Living Apple Spiegel Natural is een stijlvolle spiegel gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder wordt de spiegel geleverd zonder montage schroeven. Maakt de slaapkamer van je kindje helemaal af.

  79,-

  63,20

 • Quick view

  Ferm Living Plant Box Cashmere

  De Ferm Living Plant Box Cashmere is een kwalitatieve plantenbak die vervaardigd is van gepoedercoad metaal. Zo krijgt het een industriële look en ziet het stoer uit! De bak kan ook functioneren als opbergruimte.
  229,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Ferm Living Pear Mirror Natural

  De Ferm Living Pear Mirror Natural is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder zal deze spiegel de kamer van je kindje helemaal opvrolijken. Voorzien van een stijlvol design.
  95,-
 • Nieuw!
  Quick view

  Ferm Living Bowl Kandelaar

  De Ferm Living Bowl Kandelaar is voorzien van een stijlvol design. Verder kan je de kandelaar afnemen met een vochtige doek. De kandelaar is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living.
  75,-
 • Quick view

  Ferm Living Muses Era Vaas

  In de Ferm Living Muses Era Vaas is gemaakt van steengoed en beschikt over een matte glazuurlaag. Verder is de vaas perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Voorzien van een stijlvol design.
  119,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Olifant

  De Ferm Living Houten Olifant is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Zebra

  De Ferm Living Houten Zebra is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Pond Large Spiegel Dark Chrome

  De Ferm Living Pond Large Spiegel Dark Chrome is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder zal deze spiegel de kamer van je kindje helemaal opvrolijken. Voorzien van een stijlvol design.
  319,-
 • Quick view

  Ferm Living Pond XL Spiegel Dark Chrome

  De Ferm Living Pond XL Spiegel Dark Chrome is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder zal deze spiegel de kamer van je kindje helemaal opvrolijken. Voorzien van een stijlvol design.
  365,-
 • Quick view

  Ferm Living Speckle Pot Large Off White

  De Ferm Living Speckle Pot Large Off White is een stijlvolle accessoire voor in de huis- of slaapkamer. De pot is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  159,-
 • Quick view

  Ferm Living Ripple Karaf Smoked Grey

  De Ferm Living Ripple Karaf Smoked Grey is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder is het karaf gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het karaf is voorzien van een stijlvol design.
  39,-
 • Quick view

  Ferm Living Houten Leeuw

  De Ferm Living Houten Leeuw is een leuk item wat als speelgoed of decoratie gebruikt kan worden. Het is een met de hand gebeiteld en geschilderd waardoor ieder item er uniek uit ziet. Voor kinderen vanaf 3 jaar.
  25,-
 • Quick view

  Ferm Living Pond Small Spiegel Dark Chrome

  De Ferm Living Pond Small Spiegel Dark Chrome is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder zal deze spiegel de kamer van je kindje helemaal opvrolijken. Voorzien van een stijlvol design.
  159,-
 • Quick view

  Ferm Living Speckle Pot Off White

  De Ferm Living Speckle Pot Off White is een stijlvolle accessoire voor in de huis- of slaapkamer. De pot is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  65,-
 • Quick view

  Fermliving Shell Pot Off White

  De Fermliving Shell Pot Off-White is uniek van design. Het is gemaakt van uitstekend keramiek materiaal. De binnenzijde van deze pot is geglazuurd. Een leuke potje om eventueel een plantje in te zetten.
  99,-
20 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot