Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Ferm Living overige decoratieartikelen

Van Ferm Living hebben wij hele mooie decoratieartikelen in ons assortiment! Veel Ferm Living decoratieartikelen zien er heel bijzonder uit. Denk bijvoorbeeld aan de houten dieren van Ferm Living. Deze en andere artikelen zijn een aanrader voor het aankleden van de babykamer of kinderkamer!

Lees meer...

Houten dieren van Ferm Living

De houten dieren van Ferm Living zijn met de hand gebeiteld, waardoor elk exemplaar uniek is. Vaak gaat het om wilde dieren, zoals zebra’s, leeuwen, olifanten en nijlpaarden. Het is leuk om meerdere dieren met elkaar te combineren. Eventueel kun je deze aanvullen met andere kinderkamer decoratieartikelen van Ferm Living in ‘jungle stijl’. De houten dieren van Ferm Living zijn goedgekeurd voor kinderen vanaf de leeftijd van drie jaar. Gebruik je de dieren niet als decoratiemateriaal, dan kan je kindje ermee spelen.

Over Ferm Living

Van het Scandinavische merk Ferm Living verkopen wij allerlei artikelen voor de aankleding van de babykamer, kinderkamer of woonkamer. Het bedrijf achter Ferm Living werkt samen met ambachtslieden over de hele wereld. De Scandinavische manier van werken wordt zo gecombineerd met vaardigheden en tradities uit de hele wereld. Hierdoor zijn Ferm Living decoratieartikelen lang niet standaard. Er zitten altijd verrassende details in. Verder vindt het team van Ferm Living het belangrijk om een aantal waarden uit te dragen. Zo vindt zij het belangrijk om mensen te inspireren om een ruimte te creëren waar ze zich op hun gemak voelen. Een ruimte die voelt als ‘thuis’. Verder vindt zij het belangrijk om ‘eerlijke’ materialen te gebruiken voor de ontwerpen, langdurige partnerschappen met fabrikanten aan te gaan en een transparante bedrijfscultuur te bevorderen. Kinderkamer decoratieartikelen van Ferm Living zijn online te bestellen via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen is, doen wij de bestelde Ferm Living decoratieartikelen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 39 producten 39 producten

Populariteit
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Ferm Living Duo Quilted Deken
  Adviesprijs 0,-
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Ferm Living Mus Plantenpot
  Adviesprijs 0,-
 • Supersnelle levering
Filteren
Pagina

1-36 van 39 producten 39 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader