Overige decoratieartikelen van Leander

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Leander decoratieartikelen voor de babykamer. Sommige van deze decoratieartikelen maken jouw Leander commode nóg mooier of nóg handiger. Andere decoratieartikelen van Leander zijn een goede aanvulling op jouw Leander wieg, zoals een Leander wiegstandaard.

Lees meer...

Stijlvolle decoratieartikelen van Leander

Decoratieartikelen van Leander die jouw commode nóg mooier maken zijn bijvoorbeeld vilten handgrepen. Deze handgrepen zijn verkrijgbaar in meerdere, sprekende kleuren. Met deze handgrepen is jouw Leander commode helemaal in stijl. Het vilt voelt heel zacht aan voor je handen. Naast vilten handgrepen, hebben wij meestal ook laden voor een Leander commode in ons assortiment. Dankzij dit Leander decoratieartikel heb je nog meer profijt van jouw Leander commode.

Over Leander

Leander is een stijlvol merk van basismeubels voor de babykamer, zoals commodes en ledikantjes. Deze meubels zijn vooral heel praktisch. Het bijzondere van de ledikantjes van Leander is dat ze zowel in de lengte als in de hoogte aan te passen zijn. Je gebruikt het ledikantje eerst als babybedje en verstelt deze later tot een juniorbed. Commodes zijn inmiddels niet meer weg te denken uit een babykamer. Ook voor Leander commodes kun je bij ons terecht. Leander commodes zijn niet alleen erg praktisch, maar zien er ook nog eens prachtig uit. Met hun bijzondere ontwerp passen ze uitstekend bij de andere producten van Leander. Ook de Leander hangwieg is heel bijzonder en een echte aanrader. De Leander hangwieg hang je op aan het plafond. Het fijne aan deze wieg is, dat je deze heen en weer kunt wiegen, zodat je kindje sneller in slaap valt. Jouw gewenste Leander decoratieartikelen voor de babykamer bestel je snel en eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt voor een Leander decoratieartikel.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Leander Leren Handgrepen

  Met deze Leander Leren Handgrepen kun je gemakkelijk de Leander Linea Commode naar jouw eigen smaak personaliseren. De handgrepen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  20,-
 • Quick view

  Leander Linea Commode Lade White

  De Leander Linea Commode Lade White is een handige accessoire voor de Leander Linea Commode. De lade zorgt voor nog meer opbergruimte en ziet er daarnaast ook nog stijlvol uit. Een echte win-win situatie dus!
  129,-
 • Quick view

  Leander Wiegstandaard

  De Leander Wiegstandaard heeft 3 poten en is geschikt voor de Leander Wieg. De wiegstandaard is gemaakt van metaal en is voorzien van handige anti-slip voetjes.
  129,-
 • Quick view

  Leander Vilten Handgrepen

  Met deze Leander Vilten Handgrepen kun je gemakkelijk de Leander Linea Commode naar jouw eigen smaak personaliseren. De handgrepen zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  14,-
4 Resultaten