Roommate overige decoratieartikelen

Van Roommate zijn leuke decoratieartikelen voor de kinderkamer verkrijgbaar, zoals slingers en vlaggenlijntjes. Met deze decoratieartikelen vrolijk je de hele kinderkamer op. Onze Roommate decoratieartikelen zijn verkrijgbaar in kleuren die helemaal van deze tijd zijn.

Lees meer...

Roommate kinderkamer slinger

Een Roommate kinderkamer slinger geeft de kinderkamer een vrolijk, feestelijk tintje. Aan sommige Roommate slingers hangen tropische bladeren en hagedissen. Deze slingers zijn leuk om te combineren met een tipi tentje, om zo de sfeer helemaal compleet te maken. Aan andere slingers hangen veertjes. De meeste Roommate slingers zijn zo’n 135 cm lang. Vrijwel elke Roommate kinderkamer slinger is meestal gemakkelijk te reinigen met een vochtig doekje.

Over Roommate

Bekijk ook eens ons complete assortiment van Roommate op onze webshop. Naast de decoratieartikelen op deze pagina, verkopen wij ook allerlei anderen producten van Roommate, zoals kussens, kapstokken en tipi tentjes. Roommate kussens hebben vaak bijzondere vormen. Sommige kussens zijn sterretjes of maantjes met een gezichtje. Veel Roommate kussens zijn echte ‘roommates’ voor je kindje. Een Roommate kussen dat eruitziet als een hondje is eigenlijk een knuffel. De mooie, alternatieve vormgeving van Roommate lampen zal je kindje heel erg aanspreken. De lampen zien er bijvoorbeeld uit als een wolk of als een huis. Ze prikkelen de verbeelding van je kindje. Sommige Roommate kapstokken hebben een soortgelijke vormgeving. Koop vandaag nog leuke Roommate decoratieartikelen en maak de kamer van je kindje tot een heel gezellig plekje! Jouw gewenste decoratieartikelen van Roommate bestel je eenvoudig online via onze webshop. Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, doen wij de bestelde producten in de meeste gevallen al direct op de post, zodat jij deze morgen thuisgestuurd krijgt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn

  Met deze mooie Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn is het altijd feest! Gebruik de vlaggenlijn tijdens een feestje of als decoratie in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is 3 meter lang.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Feather Mobiel

  Deze mooie Roommate Feather Mobiel geeft de muur, deur of kast een unieke uitstraling. Het mobiel is voorzien van katoenen veertjes in verschillende kleuren en houten kraaltjes.

  Normale prijs: 17,-

  Special Price 11,05

 • Quick view

  Roommate Kite Vlaggenlijn Multi Pastel

  De Roommate Kite Vlaggenlijn Multi Pastel is een vrolijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. Aan de slinger hangen schattige strikjes in verschillende kleuren. De slinger is 185 cm lang en kan in de wasmachine.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Star Garland Vlaggenlijn

  De Roommate Star Garland Vlaggenlijn is een vrolijke slinger die je eenvoudig kan ophangen. De vlaggenlijn van Roommate is gemaakt van hoogwaardig materiaal en maar liefst 185 cm lang. Leuk te combineren.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Kite Vlaggenlijn Antracite

  Gebruik de Roommate Kite Vlaggenlijn Antracite als decoratie voor in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn in de vorm van een vlieger is 1,8 m lang en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,-
5 Resultaten
Trustpilot