Overige decoratie artikelen

Maak de kinderkamer of de woonkamer mooi met Wild & Soft decoratie artikelen. Alle Wild & Soft decoratie artikelen zijn helemaal met de hand gemaakt. Elk item is dus uniek. Ons assortiment Wild & Soft decoratie artikelen is heel uitgebreid, zodat je volop keus hebt. Ga er eens lekker voor zitten en shop de leukste Wild & Soft decoratie artikelen bij elkaar op deze pagina. Lees meer...

Over Wild & Soft

Wild & Soft is een Belgisch bedrijf dat superzachte knuffels maakt in de vorm van mooie en schattige dierenkoppen. De knuffels zijn geen gewone knuffels. Ze zijn bedoeld om op te hangen aan de muur. Met zulke leuke decoratie artikelen krijgt je huis een vrolijke, frisse look.

Wild & Soft decoratie artikelen die je doen lachen

Het is Wild & Soft erom te doen om zowel ouder als kind te laten lachen. De Wild & Soft decoratie artikelen zijn niet alleen mooi, maar vooral ook vrolijk en grappig. De leuke dierenkoppen zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen. Ook in de woonkamer passen Wild & Soft dierenkoppen perfect.Lees minder...
25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haas Lewis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Olifant George Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Olifant George Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  71,50

  62,95

 • Quick view

  Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Eenhoorn Claire Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Basile Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Zebra Daniel Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Ezel Francis Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Hert Billy Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Hert Billy Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  64,45

 • Quick view

  Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Flamingo Sophia Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  49,90
 • Quick view

  Wild & Soft Lovely Giftbox

  De Wild & Soft Lovely Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,90
 • Quick view

  Wild & Soft Haai Jack Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Haai Jack Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  59,50

 • Quick view

  Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Buffel Alex Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Paard Scarlett Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Paard Scarlett Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden aan de muur.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Prehistorie Giftbox

  De Wild & Soft Prehistorie Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de kop eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  69,90

  68,95

 • Quick view

  Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Konijn Alice Dierenkop Wit is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  61,50

 • Quick view

  Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot

  De Wild & Soft Eland Alfred Dierenkop Groot is perfect om elke kamer in huis op te vrolijken. Met de lus kun je de dierenkop eenvoudig bevestigen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Schaap Harry Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  61,50

  46,50

 • Quick view

  Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Mammoet Arthur Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  71,50

  63,-

 • Quick view

  Wild & Soft Dinosaurus Adam Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Dinosaurus Adam Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.
  71,50
 • Quick view

  Wild & Soft Nijntje Dierenkop

  Deze eigenzinnige Wild & Soft Nijntje Dierenkop is de perfecte accessoire voor op de kinderkamer. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  64,90
 • Quick view

  Wild & Soft Beer Oliver Dierenkop Lichtbruin

  De eigenzinnige Wild & Soft Beer Oliver Dierenkop Lichtbruin is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  64,90

  57,95

 • Quick view

  Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Giraf Ruby Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  52,50

 • Quick view

  Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein

  De eigenzinnige Wild & Soft Leeuw Cesar Dierenkop Klein is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  55,-

 • Quick view

  Wild & Soft Safari Giftbox

  De Wild & Soft Safari Giftbox is de perfecte accessoire voor elke kamer. Door middel van een lus kan je de koppen eenvoudig ophangen. Ieder dier is uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  69,90
 • Quick view

  Wild & Soft Tijger Felix Dierenkop

  De eigenzinnige Wild & Soft Tijger Felix Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden.

  59,40

  52,75

25 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot