7 Resultaten
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Sea

  Dit Artworxs Schilderij Bus Sea is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij is een oude Volkswagen bus geschilderd met daarbij de woorden The Sea. Het is een mooi schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Cows 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Cows 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee koeien op geschilderd, naast de twee koeien staat het woord Cows. Het is een mooi schilderij wat authentiek oogt!
  110,-
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Two Sheeps 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd in een reliëfstructuur, boven de schapen staat het woord Sheep. Het is een schilderij wat erg authentiek oogt.
  110,-
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D

  Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd, naast de schapen staat het woord Sheep. Het is een mooi schilderij wat erg authentiek oogt!
  110,-
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Coast

  Dit Artworxs Schilderij Bus Coast is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij zie je een oude Volkswagen bus met daarbij de woorden The Coast. Het is een mooi schilderij wat erg authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Sunlight

  Dit Artworxs Schilderij Bus Sunlight is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij zie je een oude Volkswagen bus met daarbij het woord Sunlight. Het is een erg mooi schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
 • Quick view

  Artworxs Schilderij Bus Beach

  Dit Artworxs Schilderij Bus Beach is gemaakt van steigerhout. Op het schilderij is een oude Volkswagen bus erop geschilderd met daarbij de woorden On The Beach. Het is een schilderij wat authentiek oogt!
  54,95
7 Resultaten