Artworxs schilderijen

Geef de kamer van je kindje extra fleur met Artworxs decoratieartikelen. Meestal gaat het om muurdecoratie, zoals schilderijen. Kijk op deze pagina welke Artworxs decoratieartikelen heel mooi passen bij het interieur van de babykamer of kinderkamer!

Lees meer...

3D schilderij van Artworxs

Van Artworxs zijn vaak 3D schilderijen verkrijgbaar. In veel gevallen zijn de schilderijen gemaakt op hout, bijvoorbeeld steigerhout. Dat geeft een speciaal effect. Naast verf, zijn er ook andere materialen gebruikt, zoals touw, stof en hout. Een 3D schilderij van Artworxs is een echte aanrader! De formaten van Artworxs schilderijen variëren. Bekijk voor dit soort specifieke details de uitgebreide productbeschrijving bij het schilderij op deze pagina!

Over Artworxs

Artworxs is een groothandel van wanddecoratie, zoals schilderijen, spiegels, posters en inlijstingen. Artworxs ontwikkelt en produceert de decoratieartikelen ook zelf. De groothandel is gevestigd in Hengelo. De collecties van Artworxs zijn zeer divers; van vintage fotografie en posters tot aan klassieke en industriele spiegels. Artworxs heeft eigen designers en kunstenaars in dienst. De wanddecoratie van Artworxs is altijd uniek en van goede kwaliteit. Ons assortiment van Artworxs kan elke keer weer variëren. Houd onze website in de gaten voor ons actuele aanbod van Artworxs! Decoratieartikelen van Artworxs zijn online te bestellen via onze webshop. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor je aankoop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde decoratieartikelen van Artworxs zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt! Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, doen wij de bestelde Artworxs wanddecoratie artikelen meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan morgen al thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat wij de bestelde producten direct uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Artworxs Schilderij Fiore Two Sheeps 3D

    Dit Artworxs Schilderij Fiore Sheeps 3D is gemaakt van steigerhout. Er zijn twee schapen op geschilderd in een reliëfstructuur, boven de schapen staat het woord Sheep. Het is een schilderij wat erg authentiek oogt.

    110,10

    110,-

1 Resultaten
Trustpilot