Fabs World Babykamer Schilderijen

 

Heb je een kale muur in de baby- of kinderkamer? Kies dan voor het ophangen van een schilderij of een serie schilderijtjes. Een schilderij geeft net dat beetje extra fleur aan de baby- of kinderkamer.

Fabs World Canvasdoeken

Bij Babypark zijn verschillende schilderijen te verkrijgen, ook de canvasdoeken van Fabs World. Een kenmerk van Fabs World canvasdoeken is het gebruik van teksten gecombineerd met basisvormen. Door deze combinatie van teksten en basisvormen passen de Fabs World canvasdoeken in elke baby- of kinderkamer.

Lees meer...

 

Over Fabs World

Fabs World produceert op een fairtrade manier producten voor baby's en kinderen. De producten worden in een klein atelier in Bangkok gemaakt of in een werkgelegenheidsproject in het noorden van Thailand. De producten van Fabs World zijn stuk voor stuk “uniek” doordat ze 100% met de hand gemaakt zijn. Naast Fabs World canvasdoeken verkopen wij onder ander ook Fabs World waskussenhoezen, Fabs World slabbetjes, Fabs World muziekdoosjes en Fabs World boxkleden.

 

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf de producten van Fabs World te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fabs World Canvasdoek You're A Star Jeans Blauw 30 x 30 cm

    Het Fabs World canvasdoek You're A Star jeans blauw 30 x 30 cm is een leuke accessoire voor de kinderkamer. Het doek is gemaakt van canvas en beschikt over een leuke tekst.
    29,95
1 Resultaten