Woood Speelgoedkisten

Tijdens het spelen kan er overal speelgoed in het huis gaan rondslingeren. Na het spelen kan je al het speelgoed mooi opbergen in een speelgoedkist. Bij Babypark heb je een ruime keuze aan speelgoedkisten die niet alleen handig zijn, maar ook goed in jouw interieur zullen passen. Lees meer...

Ruime Woood speelgoedkisten

Bij Babypark zijn de speelgoedkisten van Woood te verkrijgen. Een Woood speelgoedkist is gemaakt van grenen en biedt genoeg ruimte voor speelgoed. Een Woood speelgoedkist is makkelijk te openen door middel van een opening aan de voorkant. Door de neutrale kleuren van een Woood speelgoedkist past een Woood speelgoedkist in ieder interieur.

Over Woood

Woood is een Nederlands merk dat al sinds 1980 bestaat en voornamelijk meubels maakt van massief houten materialen zoals eiken en grenen. Bij Babypark verkopen wij complete Woood babykamers, maar ook Woood stoelen, Woood houten decoratieletters en Woood wandrekken.

Bestelinformatie

Kom eens langs bij één van onze megastores om zelf de producten van Woood te bekijken of plaats een bestelling via onze webshop. Voor 20:00 uur bestelt is morgen in huis!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Woood Dennis Speelgoedkist Steel Grey

  In de Woood Dennis Speelgoedkist Steel Grey berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.
  139,-
 • Quick view

  Woood Keet Speelgoedkist

  In de Woood Keet Speelgoedkist berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van geborsteld grenen en voorzien van het FSC® keurmerk.
  129,-
 • Quick view

  Woood Dennis Speelgoedkist Betongrijs

  In de Woood Dennis Speelgoedkist Betongrijs berg je al het speelgoed van je kindje op, zo heb je geen last meer van rondslingerend speelgoed. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en handig te openen.
  139,-
3 Resultaten
Trustpilot