Flessenborstel

Een flessenborstel is misschien niet het meest tot de verbeelding sprekende artikel uit ons assortiment maar wel bijzonder nuttig. Jouw kindje drinkt er elke dag uit dus je wilt dat de flesjes tot in de kleinste hoekjes schoon zijn anders komen de bacteriën bij jouw kindje binnen. Alle borstels die wij leveren zijn van A-merken en leveren we tegen de scherpste prijzen door onze laagsteprijsgarantie. Dus welke borstel je ook kiest, het is van hoge kwaliteit en je betaalt er nooit teveel voor. Bekijk ons assortiment en maak jouw keuze, we hebben de borstels in verschillende kleuren beschikbaar.

Lees meer...

Assortiment flessenborstels

Dankzij de flexibele kop kan de flessenborstel overal probleemloos bij komen. Sommige borstels zijn voorzien van een zuignap zodat je hem rechtop kan wegzetten. Zo blijft de borstel ook zelf weg van bacteriën en droogt de borstel sneller. Ook hebben we flessenborstels met handig speenborsteltje in het handvat of aan het uiteinde er van. Je kunt de flessenborstels in verschillende kleuren bestellen. Naast de flessenborstels vind je in ons assortiment nog veel meer schoonmaakspullen voor van alles en nog wat. Kijk dus ook vooral naar de andere artikelen in ons assortiment die je tegelijk met de flessenborstels kunt bestellen. Bestel je voor 20 euro of meer dan betaal je geen verzendkosten. Je kunt uiteraard ook naar onze megastores komen om alle schoonmaakartikelen te bekijken. Je vindt er tien in heel Nederland met elk een team aan productspecialisten die jou verder kunnen helpen met eventuele vragen. De adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio vind je op onze website.

Bestellen flessenborstels

Zijn de artikelen die je wilt hebben, op voorraad dan kunnen we ze dezelfde dag niet verzenden mits voor 20:00 uur besteld. Babypark gebruikt voor de verzending een eigen bezorgdienst die zoals gezegd gratis de bestelling komt brengen indien de totale bestelwaarde 20 euro of meer is.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Avent Flessenborstel Met Speenreiniger

  Met de praktische Avent Flessenborstel Met Speenreiniger reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger.
  7,99
 • Quick view

  Babymoov Flessenreiniger Met Zuignap

  Met de Babymoov Flessenreiniger Met Zuignap reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.
  5,99
 • Quick view

  OXO Tot Flessenborstel Set

  De OXO Tot Flessenborstel Set is een onmisbaar item om drinkflessen mee te reinigen. De borstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  18,95
 • Quick view

  OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey

  Met het compacte OXO Tot Droogrek & Borstel Reisset Grey kan je babyflessen en -accessoires eenvoudig in de lucht op laten drogen. Op het rek passen flessen van verschillende maten. Ideaal voor onderweg.
  19,95
 • Quick view

  Difrax Starterset Transparant Met Flessenborstel

  De Difrax Starterset Transparant Met Flessenborstel is ideaal om in huis te hebben en bestaat uit 4 flessen en 2 fopspenen. Zo ben je vanaf de geboorte op alles voorbereid om je kindje flesvoeding te geven.

  27,99

  22,39

 • Quick view

  Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's Siliconen Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  7,03

 • Quick view

  Difrax Flessenborstel Deluxe

  De Difrax Flessenborstel Deluxe is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw

  Met de Dr. Brown's De Luxe Flessenborstel Blauw reinig je op een snelle en grondige manier de babyflessen. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met speenreiniger en zuignap.

  8,79

  6,36

 • Quick view

  Hegen Flessenborstel

  De Hegen Flessenborstel is een onmisbaar item om Hegen drinkflessen mee te reinigen. De flessenborstel is ergonomisch ontworpen en zorgt ervoor dat je de flessen, flessenspenen en borstkolf accessoires moeiteloos reinigt.
  11,95
 • Quick view

  Munchkin Bristle Flessenborstel

  De Munchkin Bristle Flessenborstel is voorzien van een handig speenborsteltje dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een zuignap aan de onderkant.

  10,95

  8,50

 • Quick view

  Munchkin Details™ Flessenborstel Set 4 Stuks

  Met de Munchkin Details™ Flessenborstel Set 4 Stuks reinig je op eenvoudige wijze het ventiel, deksel en rietje van de fles. De borsteltjes zijn gemaakt van sterk materiaal en wordt geleverd per 4 stuks.
  10,95
 • Quick view

  Boon Forb Plus Flessenborstel

  De Boon Forb Plus Flessenborstel is voorzien van een handige speenreiniger dat verborgen zit in het handvat. De flessenborstel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd met borstelhouder.
  15,-
 • Quick view

  Beaba Flessenborstel Grey

  De handige Beaba Flessenborstel Grey is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  10,99

  9,21

 • Quick view

  Medela Quick Clean Flessenborstel

  Met de Medela Quick Clean Flessenborstel kun je de fles, speen en onderdelen van je kolf grondig schoonmaken. De flessenborstel heeft een flexibele kop met 180° golvende borstelharen en wordt geleverd met houder.

  8,95

  7,99

14 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot