Flessenwarmer auto

Met kinderen schieten sommige taken er wel eens bij in omdat die zich nu eenmaal niet aan jouw planning houden. Zo ren je soms de deur uit zonder dat je aan sommige dingen bent toegekomen. Is de voeding er bij ingeschoten en moest het flesje nog worden opgewarmd? Dan kan dat met de flessenwarmer voor de auto. Je bestelt het via de webshop van Babypark. Wij voeren niet alleen A-merken in ons assortiment maar leveren die ook tegen de laagste prijs van Nederland.

Lees meer...

Alecto auto flessenwarmer

Met de Alecto flessenwarmer voor in de auto heb je het flesje snel op temperatuur. Via de 12V auto adapter plug je hem zo in en warm je het flesje geleidelijk en gelijkmatig op (100 watt). Zo blijven de belangrijke vitaminen en voedingsstoffen bewaard die belangrijk zijn voor jouw baby. Thuis sluit je de flesverwarmer gewoon aan op het 230V stopcontact waardoor je het flesje met 500 watt nog sneller kunt opladen. De flessenwarmer is voorzien van warmhoudfunctie en droogkookbeveiliging en daarmee niet alleen praktisch maar ook veilig. Of het nu voeding is of (moeder)melk; met deze handige flesverwarmer voor de auto en thuis warm je het flesje snel op.

Bestellen flessenwarmer auto

Bestel de Alecto flesverwarmer voor de auto via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur op een werkdag dan versturen we het dezelfde dag nog. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Wil je de auto flessenwarmer eens in het echt komen bekijken? Dat kan in een van de megastores die Nederland telt. De adresgegevens zijn terug te vinden op onze website zodat je snel een megastore in jouw regio kunt vinden. Je vindt daar duizenden vierkante meters aan showroom oppervlakte met onze producten. Zo kun je alles eens met eigen ogen bekijken. Een team van productspecialisten staat klaar om jou van de juiste informatie te voorzien.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Alecto BW-700BK Digitale Flessenwarmer

  Met de Alecto BW700BK Digitale Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit apparaat gebruiken voor steriliseren en ontdooien. Geschikt voor zowel flesjes als potjes.

  44,99

  38,99

 • Quick view

  Alecto BW-512 Flessenwarmer

  De Alecto BW-512 Flessenwarmer is geschikt voor zowel thuis als onderweg. De flessenwarmer warmt babyvoeding en (moedermelk) snel op (500W / 230V of 100W / 12V) en wordt geleverd inclusief een 12V auto adapter.
  29,99
2 Resultaten
Trustpilot