Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Flesspeen

Geef je flesvoeding of wissel je borstvoeding af met flesvoeding dan kun je bij Babypark terecht voor alle benodigdheden op dit gebied. Of het nu voor moedermelk of poedermelk is, in ons assortiment vind je de juiste artikelen. Flesspenen kun je het beste elke 6 weken te vervangen, of eerder wanneer het tekenen van slijtage begint te vertonen. Bij Babypark kun je verschillende setjes van 2 bestellen. Wij voeren enkel A-merken en bieden die tegen de laagste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment flessenspenen

NUK is meer dan 60 jaar geleden opgericht door een orthodontist en tandheelkundige. Zij ontwikkelden de eerste natuurlijke en fysiologische speen die werd ontwikkeld om de vorm van de moederborst tijdens het voeden na te bootsen. Het is de speen die door de Union Française pour la Santé Bucco Dentaire (Franse vereniging voor de mond- en tandverzorging) aanbevolen wordt. De juiste fles is belangrijk want wanneer baby’s in het juiste tempo drinken op een natuurlijke manier dan hebben kinderen een betere spijsvertering en minder last van krampjes. NUK gebruikt hiervoor het anti koliek air system. De flesspenen zijn geschikt voor baby’s van 0-6 maanden. Naast NUK hebben we ook flessenspenen van merken als Difrax en Dr. Brown die verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Kies de flesspeen die aan jouw wensen voldoet en bestel.

Bestellen flessenspenen

Bestel jouw flesspenen ook voordelig via Babypark. Bestel meteen een voorraadje want wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer is dan betaal je geen verzendkosten. Op een werkdag voor 20:00 uur besteld, betekent dat we het nog dezelfde avond verzenden. Je kunt de spenen en ook de rest van ons assortiment komen bekijken in de showrooms van een van onze megastores. Babypark heeft meerdere megastores door heel Nederland met duizenden vierkante meters showroom. De adresgegevens en openingstijden vind je op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

32 producten

Populariteit
  • We-Too Starter Kit
    27,99 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Difrax Flessenspeen Soft Kers
    6,99 Adviesprijs 0,-
  • Difrax Flessenspeen Soft Breed
    5,59 Adviesprijs 0,-
  • Difrax Dental Flessenspeen Plat
    6,99 Adviesprijs 0,-
  • Gratis verzending vanaf 35,-
  • Supersnelle levering
Filteren

32 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader