Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Goedkope loopstoel van Bright Starts

Een loopstoel is een handig hulpmiddel bij het leren lopen van je kindje. De loopstoel houdt je kindje in evenwicht. Veel baby’s vinden een Bright Starts loopstoel ontzettend leuk. Bright Starts loopstoelen zien er ook heel fraai uit. Een Bright Starts loopstoel ziet er bijvoorbeeld uit als een auto. Vind op deze pagina een goedkope loopstoel van Bright Starts voor je kindje!

Lees meer...

Goedkope Bright Starts loopstoel met veel mogelijkheden

Een goedkope Bright Starts loopstoel heeft vaak veel mogelijkheden. In vele gevallen kan deze op drie manier gebruikt worden. Je gebruikt de loopstoel als één geheel met frame of in twee delen door het frame los te koppelen. Koppel je het frame los, dan kan je kindje bijvoorbeeld achter de wagen aan lopen. Meestal is het ook mogelijk om het stuur los te koppelen. Bij de meeste goedkope Bright Starts loopstoelen is de zithoogte in meerdere posities verstelbaar. Zo pas je de goedkope Bright Starts loopstoel telkens weer aan de grootte van je kindje aan. De hoge rugleuning van goedkope Bright Starts loopstoelen geeft je kindje optimale ondersteuning.

Over Bright Starts

Bright Starts is een label van het bedrijf Kids II. Onder de naam Bright Starts worden allerlei producten voor baby’s en jonge kinderen verkocht. Kids II wil een fantasierijke wereld voor de allerkleinsten creëren. Plezier moet op de eerste plaats komen, vinden de ontwerpers van Bright Starts. Alle wipstoeltjes, swings, loopstoeltjes en speeltjes stralen dan ook één en al vrolijkheid uit. Elk kind is dol op de sprekende kleuren, de bewegende onderdelen en de eenvoudige figuurtjes. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie, goedkope loopstoel van Bright Starts. Je doet je bestelling eenvoudig via Babypark.nl. Wij bezorgen de bestelde loopstoel zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet te veel betaalt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

 • Qute Q-Limo Loopstoel
  Waardering:
  100%
  0,- 44,95
 • Topmark Lexi 2-in-1 Loopstoel
  Waardering:
  100%
  0,- 51,96
 • Qute Q-Cooper Loopstoel
  0,- 59,95
 • Wheelybug Biggetje Loopwagen Small
  Waardering:
  100%
  74,95 69,90
 • Wheelybug Tijger Loopwagen Small
  Waardering:
  100%
  74,95 69,90
 • Qute Q-Racer Loopstoel
  Waardering:
  100%
  0,- 69,95
 • Topmark Jean 2-in-1 Loopstoel
  Waardering:
  90%
  0,- 74,90
 • Filteren

  8 producten

  Oval loader