Hoekbeschermers baby

Wanneer jouw kindje rechtop begint te lopen dan kunnen tafels een goede steun bieden bij het lopen. Maar tafels met scherpe hoeken kunnen ook een gevaar vormen voor kinderen. Ook wanneer ze prima kunnen lopen en door de kamer vliegen kan het gevaar letterlijk en figuurlijk in een klein hoekje zitten. Dat hoekje wordt gevormd door de hoeken van de tafel die zich vaak op gezichtshoogte van het kindje bevinden. Gelukkig is daar ook wat aan te doen met behulp van hoekbeschermers, een soort bumper waarmee je de scherpe hoeken van de tafel afdekt. Mocht jouw kindje dan de hoek met snelheid raken, dan heeft dat niet meteen ernstige gevolgen. Uiteraard bestel je jouw tafelhoekjes gewoon via de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment hoekbeschermer

In ons assortiment hebben we verschillende tafelhoekjes van verschillende materialen. Zo vind je bijvoorbeeld hoekbeschermers van foam die met dubbelzijdig tape vast te maken zijn. Na 48 uur zitten deze tafelhoekjes stevig aan de tafel vast en kan zal het minder gevolgen hebben wanneer jouw kindje zich er aan stoot. We hebben ook hoekbescherming die uit twee delen bestaan voor de onderkant en bovenkant van de tafelhoek. Wanneer de hoeken geen directe dreiging meer vormen voor jouw kindje dan is het de hoekbescherming ook weer eenvoudig te verwijderen zonder de tafel te beschadigen. Bestel de gewenste hoekbeschermers uit ons assortiment. Doe je dat voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden.

Bestellen hoekbeschermers baby

Je kunt de hoekbeschermers verkrijgen in een van onze 10 megastores waar je showrooms van duizenden vierkante meters vindt met al onze artikelen. Voor vragen kan ons team van verkoopspecialisten jou bij staan. Bestel je liever online dan kan dat via de webshop. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis bezorgd. Om jouw bestelling ook zo spoedig mogelijk in huis te hebben, kun je het beste de bestelling voor 20:00 uur bestellen zodat wij het nog dezelfde dag kunnen verzenden.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Jippie's Foam Tafelhoekjes Wit

  Deze Jippie's Foam Tafelhoekjes Wit zijn handige tafelhoekjes van het merk Jippie's. Met deze hoekjes krijg je kind geen zere plekken meer als het zich stoot tegen de tafel. De tafelhoekjes kunnen bevestigd worden met dubbelzijdig tape die er bijgeleverd wordt.

  5,50

  5,20

 • Quick view

  Jippie's Foam Tafelhoekjes Zwart

  Deze Jippie's Foam Tafelhoekjes Zwart zijn handige tafelhoekjes van het merk Jippie's. Met deze hoekjes krijgt je kind geen zere plekken meer als het zich stoot tegen de tafel.
  5,50
 • Quick view

  Safety 1st Hoekbeschermers 4 Stuks

  Ideale hoekbeschermers van Safety 1st die gemaakt zijn van doorschijnend materiaal, zodat deze passen in elk interieur.

  2,99

  2,23

3 Resultaten
Trustpilot