Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Jippies hoekbeschermers

Kinderen kunnen zich al snel bezeren aan de hoek van een tafel. Vooral bij tafelbladen met een iets ‘overhangende’ hoek is dit gevaar aanwezig. Je kindje kan zich zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van de tafelhoek bezeren. Een eenvoudige oplossing om de tafel veiliger te maken, is het plaatsen van een Jippies hoekbeschermer. Kijk op deze pagina voor de mogelijkheden!

Lees meer...

De juiste Jippies hoekbeschermer

Meestal verkopen wij meerdere soorten hoekbeschermers van Jippies. De ene Jippies hoekbeschermer is helemaal rond, terwijl de andere meer hoekig is. Uiteraard heeft een Jippies hoekbeschermer met een meer hoekige vorm afgeronde punten, zodat ook zo’n hoekbeschermer optimale bescherming biedt. Een Jippies hoekbeschermer lijm je eenvoudig aan de tafel vast. Het is belangrijk om de lijm voldoende tijd te geven om te hechten, zodat de lijm uitgehard is. Dat maakt het later, als de kinderen geen hoekbeschermers meer nodig hebben, gemakkelijker om de hoekbeschermer weer te verwijderen.

Over Jippies

Het familiebedrijf Jippie’s Europe richt zich sinds 2010 vooral op het gebied van kinderveiligheid. Naast hoekbeschermers, maakt Jippie’s ook veiligheidshaakjes, stopcontactbeschermers, gehoorbeschermers en noem maar op. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Jippies om te zien welke Jippie’s veiligheidsartikelen jou een hoop meer gemoedsrust zullen geven. Op het gebied van kinderveiligheid is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Jippie’s hoekbeschermers en andere veiligheidsartikelen van Jippie’s zijn online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 ontvangen, doen wij de bestelde Jippie’s hoekbeschermers meteen op de post. In de meeste gevallen krijg jij deze dan morgen al thuisgestuurd. Dit geldt voor zover wij de hoekbeschermers van Jippie’s meteen uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
Filteren

2 producten

Populariteit
Filteren

2 producten

Populariteit
Oval loader