Houten schommelstoel van Vipack

Een houten schommelstoel van Vipack geeft sfeer aan de slaapkamer en biedt je daarnaast ook extra comfort. Veel Vipack schommelstoelen zijn breed te gebruiken. Op een babykamer is een Vipack schommelstoel van hout heel handig als je ’s nachts je kindje moet voeden. Ook in de woonkamer, tienerkamer of onder de veranda komt een Vipack schommelstoel van hout goed van pas! Kijk op deze pagina welke Vipack schommelstoel heel goed past binnen de ruimte die jij voor ogen hebt!

Lees meer...

Houten Vipack schommelstoel in vintage look

Prachtig is de vintage uitstraling van sommige houten Vipack schommelstoelen! Een houten Vipack schommelstoel in een vintage look is verkrijgbaar in mooie, zachte tinten, zoals oudroze en grijs. Meestal is zo’n schommelstoel gemaakt van massief hout.

Over Vipack

Vipack is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en distributie van kant-en-klare meubels voor met name tieners. Op onze webshop vind je allerlei Vipack meubels, waaronder eenpersoonsbedden, hoogslapers, stapelbedden, nachtkastjes, boekenkasten en accessoires zoals speeltunnels, speelgordijnen, opbergzakken en dekbedovertrekken. De kracht van Vipack is de continue ontwikkeling van nieuwe producten, volgens de nieuwste trends. Van Vipack zijn allerlei bedden verkrijgbaar. Ben je op zoek naar een hoogslaper, een halfhoogslaper of een stapelbed? Wil je een bed dat eruitziet als een prinsessenwagen of een auto. Bij andere bedden slaap je onder het afdak van een ‘huisje’. Alle modellen zijn geregistreerd. Vipack is een FSC-gecertificeerd bedrijf. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Vipack en doe inspiratie op! Houten Vipack schommelstoelen en andere meubels en accessoires van Vipack zijn online te bestellen via Babypark.nl. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste schikt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Vipack Rocky Schommelstoel

    De Vipack Rocky Schommelstoel is een kwalitatieve stoel in een vintage design en gemaakt van massief hout. Het kan neergezet worden in de babykamer, woonkamer maar ook onder de veranda kan het leuk staan.
1 Resultaten