Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Houten schommelstoel van Kidsmill

Een houten schommelstoel van Kidsmill staat leuk op de kamerkamer of woonkamer. Veel van onze houten Kidsmill schommelstoelen zijn gemaakt van rubberwood. Rubberwood komt van de rubberboom. Het is een sterke houtsoort met veel gunstige eigenschappen. Kidsmill schommelstoelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kunt de kleur kiezen die het beste past bij het interieur. Kijk snel verder voor ons actuele aanbod houten Kidsmill schommelstoelen.

Lees meer...

Kidsmill kinderschommelstoel van hout

Van Kidsmill is regelmatig een kinderschommelstoel van hout verkrijgbaar. Op een Kindsmill kinderschommelstoel kan je kindje heerlijk schommelen. Het zal al gauw de favoriete stoel van je kindje worden. Een Kidsmill kinderschommelstoel van hout heeft meestal een zithoogte van 27,4 cm. Veel houten Kidsmill schommelstoelen zijn uitgevoerd in een prachtig, Scandinavisch design.

Over Kidsmill

Kidsmill is een Nederlands merk van meubels en andere producten die over de hele wereld worden verkocht. Kidsmill meubels zijn van een uitstekende kwaliteit. Aan de meubels zitten geen scherpe of uitstekende randjes waar je kindje zich aan kan bezeren. Daarnaast zijn Kidsmill meubels niet afgewerkt met schadelijke verfstoffen. Naast houten schommelstoelen van Kidsmill, verkopen wij onder meer wiegen, ledikanten, kasten, kinderstoelen en nachtkastjes van Kidsmill. Bij veel meubels zijn ook bijpassende accessoires verkrijgbaar. Bij Kidsmill kinderstoelen kun je in veel gevallen bijvoorbeeld bijpassende kussens kopen . Jouw gewenste houten schommelstoel van Kidsmill bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je aankoop. Wij bezorgen de Kidsmill schommelstoel zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Kidsmill Junior Schommelstoel
    91,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader