peuterstoelen

Cam Cam peuterstoelen

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Cam Cam peuterstoelen. Een Cam Cam peuterstoel geeft je kind ook een volwaardig zitplekje. Stoelen voor volwassenen zijn voor peuters immers veel te groot. Een Cam Cam peuterstoel is leuk te combineren met een tafeltje voor peuters. Je zet deze bijvoorbeeld neer in het speelhoekje van je kindje, zodat de kleine een eigen plekje heeft waar het naar hartenlust kan kleuren en knutselen. Naast peuterstoelen van Cam Cam verkopen wij vaak ook Cam Cam opbergbankjes. Deze bankjes hebben nog een extra functie: je kunt hier ook spullen in opbergen.

Lees meer...

Het materiaal van Cam Cam peuterstoeltjes

Cam Cam peuterstoeltjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Cam Cam gebruikt over het algemeen materialen die heel goed zijn voor het milieu. Verder bevatten de materialen ook geen gifstoffen. Cam Cam maakt bijvoorbeeld alleen gebruik van natuurlijke kleurstoffen. Cam Cam peuterstoeltjes maak je heel gemakkelijk schoon met een vochtig doekje.

Over Cam Cam

Cam Cam is een Deens merk van beddengoed en accessoires voor kinderen. Naast peuterstoelen van Cam Cam, vind je in ons assortiment van Cam Cam ook andere kindermeubels en vooral veel textielproducten. Het design van al deze producten is beïnvloed door de Japanse cultuur, het Scandinavische minimalisme en de Franse verfijndheid. Niet alleen kinderen vinden Cam Cam heel leuk, ook hun ouders vinden dit. Cam Cam peuterstoelen en andere items passen prima binnen je interieur. Ze zien er ook echt sfeervol uit. Het doel van Cam Cam is om met zijn producten een rustgevende en harmonieuze omgeving voor kinderen te creëren. De kleuren van Cam Cam peuterstoelen en andere producten hebben een mooie, zachte kleur die kalmte uitstraalt. De Cam Cam peuterstoel van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Harlequin Kindertafel

  Met de Cam Cam Harlequin Kindertafel creëer je eigen speelplek voor je kind waar hij of zij met vriendjes aan kan knutselen, spelen of andere bezigheden kan doen. De tafel is vooral onmisbaar in een modern huis.
 • Quick view

  Cam Cam Harlequin Opbergbank Dusty Rose

  De Cam Cam Harlequin Opbergbank Dusty Rose heeft een eigentijdse look met klassieke details. Het bankje is stevig ontworpen en heeft compacte afmetingen zodat je er altijd wel een mooi plekje voor kunt vinden.
  241,50
 • Quick view

  Cam Cam Harlequin Peuterstoeltje

  Het Cam Cam Harlequin Peuterstoeltje heeft een eigentijdse look met klassieke details. Het stoeltje is stevig ontworpen en heeft compacte afmetingen zodat je er altijd wel een mooi plekje voor kunt vinden.
3 Resultaten