peuterstoelen

KidsDepot Stoel

Op de stoel van KidsDepot neemt je kind een aangename en gezonde houding aan. De rugleuning is gemaakt op het lichaam van je kind. Daarnaast staat de stoel heel stevig op z’n poten. Kortom, een stoel waar je van op aan kunt.

Lees meer...

Stevig en comfortabel

De KidsDepot stoel ziet eruit alsof deze zo uit het klaslokaal van vroeger komt. Het klassieke design heeft zich na jaren bewezen als betrouwbaar en comfortabel. De zitting en rugleuning zijn van hout en het onderstel is van duurzaam metaal. Je kind zit er heel comfortabel op, zelfs uren achtereen.

Sfeervolle uitstraling

Mooi is de stoel ook. Alleen al daarom zou je ‘m zo in je huis neerzetten. Prachtig is de kleur van het onderstel. Deze matcht perfect met het lichte hout van de zitting en de rugleuning. Schaf de KidsDepot stoel vandaag nog aan, om er jarenlang van te genieten.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  KidsDepot Original Stoel

  De KidsDepot Original Stoel bestaat uit een houten zitting met rugleuning en een metalen onderstel, waarop je comfortabel kunt zitten. De stevige stoel is een retro accessoire in huis wat lang mee gaat!
  49,95
 • Quick view

  KidsDepot Ava Rotan Stoeltje Webbing

  De KidsDepot Ava Rotan Stoeltje Webbing is een leuk stoeltje wat gemaakt is van rotan materiaal. Met het design haal je de tijd van vroeger weer in huis. Een leuk en comfortabel stoeltje voor je kindje.
  79,95
 • Quick view

  KidsDepot Donne Legplank voor Speeltafel

  De KidsDepot Donne Legplank voor Speeltafel is een kwalitatieve legplank die precies past in de Donne speeltafel. De opbergplank is gemaakt van kwalitatief hout en er kan van alles op neergezet worden.
  39,95
 • Quick view

  KidsDepot Donne Kleine Lade Voor Speeltafel

  De KidsDepot Donne Kleine Lade Voor Speeltafel is een kwalitatieve lade die precies past in de Donne speeltafel. De lade is gemaakt van hout en beschikt over een handgreep wat het schuiven eenvoudig maakt.
  129,95
 • Quick view

  KidsDepot Donne Grote Lade Voor Speeltafel

  De KidsDepot Donne Grote Lade Voor Speeltafel is een kwalitatieve lade die precies past in de Donne speeltafel. met een strakke look. De lade is gemaakt van kwalitatief hout en beschikt over een handgreep.
  159,95
 • Quick view

  KidsDepot Donne Speeltafel

  De KidsDepot Donne Speeltafel is een kwalitatieve tafel met een strakke look. De tafel is gemaakt van kwalitatief hout en staat mooi in iedere ruimte. Aan de tafel kan geknutseld, getekend of gespeeld worden,
  159,95
 • Quick view

  KidsDepot Ayo Rotan Stoeltje

  De KidsDepot Ayo Rotan Stoeltje is een leuk stoeltje wat gemaakt is van rotan materiaal. Met het design haal je de tijd van vroeger weer in huis. Een leuk en comfortabel stoeltje voor je kindje.
  79,95
 • Quick view

  Kidsdepot Hippy Stoel Metaal

  De Kidsdepot Hippy Stoel Metaal is een stoel in een retro look wat gemaakt is van metaal. Bij de Hippy stoel wordt een kussentje meegeleverd en zit daardoor zeer comfortabel en komt in elke ruimte tot zijn recht.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,99

 • Quick view

  KidsDepot Iggy Krukje

  De KidsDepot Iggy Krukje heeft een combinatie van een katoenen gehaakte zitting met daaronder een frame van hout. Het kan als krukje en bijzettafeltje gebruikt worden en komt goed tot zijn recht!
  33,96
 • Quick view

  KidsDepot Tafel Pure Metal

  KidsDepot Tafel Pure Metal is een mooie tafel met een industriële look. Het tafelblad bestaat uit geschuurd hout met daaronder een frame van metaal. De tafel kan als speeltafel of bureautje gebruikt worden.

  Normale prijs: 129,95

  Special Price 127,46

 • Quick view

  Kidsdepot Speeltafel Roots Met Legplank

  De Kidsdepot Speeltafel Roots is een kwalitatieve tafel met een stoere look. De tafel is gemaakt van robuust hout en staat mooi in iedere ruimte. Aan de tafel kan geknutseld, getekend of gespeeld worden,

  149,95

  119,96

11 Resultaten
Trustpilot