peuterstoelen

Life Time peuterstoel

Met een Life Time kinderkrukje of kindertafel maak je een heel gezellig hoekje voor je kindje. Een peuterstoel heeft een handig compact formaat waardoor je peuter of kleuter gemakkelijk met z'n voetjes bij de grond kan. Hierdoor zit je kindje stevig en comfortabel.

Lees meer...

Modern design

Life Time kenmerkt zich met een modern design. Alle Life Time meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn zo vormgegeven dat ze perfect passen in een modern interieur. Veel meubels zijn gemaakt in de kleur wit zodat ze heel gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Ook de Life Time kinderkrukjes en kindertafels zijn gemakkelijk te combineren met andere kleuren.

Online bestellen

Alle Life Time artikelen op deze pagina zijn gemakkelijk online te bestellen. Heb je je keuze gemaakt? Binnen enkele minuten ligt jouw favoriete Lifet Time peuterstoel in je online winkelmand. Ontdek het gemak van shoppen op Babypark.nl!

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  LifeTime Chill Krukje

  Het LifeTime Chill Krukje is perfect te combineren met andere producten van de Chill collectie van het merk LifeTime. Het stijlvolle stoeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  76,-
 • Quick view

  LifeTime Chill Stoeltje

  Het LifeTime Chill Stoeltje is perfect te combineren met andere producten van de Chill collectie van het merk LifeTime. Het stijlvolle stoeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  122,-
 • Quick view

  LifeTime Chill Bank

  De LifeTime Chill Bank is perfect te combineren met andere producten van de Chill collectie van het merk LifeTime. De stijlvolle speeltafel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en praktisch in gebruik.
  185,-
 • Quick view

  LifeTime Kidsrooms Bankje Voor Beachhouse Bed Wit gelakt

  Het LifeTime Kidsrooms Bankje Voor Beachhouse Bed Wit gelakt wordt geleverd inclusief hoofdbord. Het bankje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een stijlvol design. Praktisch in gebruik.
  231,-
 • Quick view

  Life Time Play & Store Wit Gelakt

  De Life Time Play & Store Wit Gelakt is een handig meubel wat vooral in kleine ruimtes praktisch is. De tafel en banken kunnen uit het meubel worden geschoven en het beschikt over veel opbergruimte.
  979,-
5 Resultaten
Trustpilot