peuterstoelen

Sebra peuterset

 

Geef je kind een eigen tafeltje en stoeltje. Schaf een Sebra We Play stoeltje aan met een bijpassend tafeltje. Kinderen vinden het vaak heerlijk om een eigen plekje te hebben om te knutselen, te spelen of huiswerk te maken. Sebra We Play tafeltjes en stoeltjes zien er ontzettend leuk uit en passen dan ook prima in je huis.

Lees meer...

 

Materiaal

Sebra We Play kinderstoeltjes en tafeltjes zijn gemaakt van metaal en hout. Sebra maakt veel gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout, wol en katoen. Deze materialen komen extra sfeervol over en prikkelen de fantasie van kinderen.

 

Over Sebra

Sebra is een Deens merk van meubels en accessoires. Alle Sebra producten hebben een sfeervolle en creatieve vormgeving. Sebra combineert oude handwerktechnieken met innovatieve kleuren. Een groot deel van de collectie is met de hand gemaakt.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Me-Sit Metalen Stoel

  De Sebra Me-Sit Metalen Stoel is een perfect accessoire voor de kamer van jouw kindje. De stoel zit heerlijk comfortabel en heeft een mooie uitstraling die in vrijwel alle ruimtes van het huis prachtig zal staan.
  119,95
 • Quick view

  Sebra Vlinder Stoel Grijs

  De stijlvolle, katoenen stoel van het merk Sebra is een perfect accessoire voor de kamer van jouw kindje. De stoel zit heerlijk comfortabel en heeft een mooie uitstraling die in vrijwel alle ruimtes van het huis prachtig zal staan.
  129,95
 • Quick view

  Sebra Me-His Stoel Vintage rose

  De stijlvolle, metalen stoel van het merk Sebra is een perfect accessoire voor de kamer van jouw kindje. De stoel zit heerlijk comfortabel en heeft een mooie uitstraling die in vrijwel alle ruimtes van het huis prachtig zal staan.
  219,95
 • Quick view

  Sebra Tafel We Play Pastel Girl

  Sebra Tafel We Play is een unieke tafel die speciaal voor kinderen is ontworpen. Het bestaat uit een ijzeren frame en het tafelblad is van hout. Ook leuk om in de kinderkamer neer te zetten.

  89,95

  60,72

4 Resultaten