Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

UPPAbaby Kinderwagens

Een UPPAbaby kinderwagen geeft je veel comfort en gemak. In een handomdraai is een UPPAbaby kinderwagen klaar voor gebruik en ben je klaar voor je eerste wandeling met één, twee of zelfs drie kindjes. De kinderwagen is praktisch en stabiel vormgegeven, iedereen kan ermee overweg. Eén van de grote pluspunten is de extreem ruime boodschappenmand. Daar zal je veel plezier aan beleven! Voor de UPPababy kinderwagens zijn diverse accessoires verkrijgbaar om nóg meer uit de kinderwagen te kunnen halen.

Lees meer...

UPPAbaby Cruz kinderwagen

Met de compacte UPPAbaby CRUZ kinderwagen begeef je je moeiteloos door smalle gangetjes. Je kindje zit voorwaarts of achterwaarts in de kinderwagen. Net wat jij zelf het handigst vindt. De rugleuning is volledig rechtop, volledig horizontaal en in posities daartussen te plaatsen. Zo kan een nieuwsgierig kindje makkelijk om zich heen kijken en is er voor vermoeide kinderen de mogelijkheid om onderweg een dutje te doen. Op het frame past niet alleen een UPPAbaby zitje of reiswieg, maar ook een autostoeltje van o.a. Maxi-Cosi, BeSafe, Nuna en Cybex. Door een autostoeltje op het frame van jouw UPPAbaby CRUZ kinderwagen te bevestigen creeër je een handig reissysteem waarmee je je kindje heel eenvoudig kunt verplaatsen. 

UPPAbaby Vista kinderwagen

Ook de UPPAbaby VISTA kinderwagen heeft een omkeerbare zitting. Deze multifunctionele kinderwagen is te gebruiken voor één kindje, maar ook met gemak te transformeren naar een tweelingwagen of een wagen voor twee kinderen van verschillende leeftijden. Bovendien kun je zelfs een meerijdplankje achter de UPPAbaby VISTA bevestigen. Deze kinderwagen groeit dus moeiteloos met jouw jonge, groeiende gezin mee. De kinderwagen rijdt stabiel over alle terreinen dankzij de wat grotere wielen. Extra handig dat de ingeklapte UPPAbaby Vista kinderwagen zelfstandig kan blijven staan. Ideaal wanneer je de kinderwagen tijdelijk niet gebruikt!

Lees minder...
  • UPPAbaby RIDGE All-Terrain Kinderwagen
    745,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader