Overige matrassen

Op deze pagina vind je een ruim assortiment matrassen en accessoires voor matrassen. Voor sommige wiegen of ledikantjes verkopen wij bijpassende matrassen, bijvoorbeeld voor de Shnuggle wieg. Deze wieg heeft een unieke vorm. Het is belangrijk dat een matras altijd perfect in het wiegje of ledikant van je kindje past. Eventueel kunnen matrassen ook op maat gemaakt worden.

Lees meer...

Verschillende matrassen

Wij verkopen allerlei soorten matrassen voor wiegen, ledikanten en juniorbedden. Het tijk van sommige matrassen kan worden uitwassen in de wasmachine, wat natuurlijk superhandig is. Wij verkopen soms ook matrassen die bedoeld zijn als aanvulling op een ander matras. Ze geven je kindje net wat meer comfort.

Matrasbeschermers en matrasonderleggers

Verder verkopen wij ook aanvullende items voor een matras, zoals matrasbeschermers en matrasonderleggers. Deze houden het matras vrij van bacteriën en allergenen. Heb je een luchtdoorlatend matras (bijvoorbeeld van Aerosleep) dan is het aan te bevelen om ook een luchtdoorlatende matrasbeschermer of matrasonderlegger te kiezen. Doe je dat niet, dan belemmer je alsnog de aanvoer van frisse lucht.

Lees minder...
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Matras Voor Moses Wieg

  Het Matras voor de Moses Wieg is een onmisbare accessoire wanneer je kindje zal gaan slapen in een schattige Moses Wieg. Het matras is op maat gemaakt voor deze wieg en is comfortabel en veilig voor je kindje.

  16,45

  14,99

 • Quick view

  Babyflow Beschermmat

  Deze Babyflow Beschermmat is een handig matje om op het matras te leggen. Het beschermmatje laat geen vocht door en is goed ventilerend. Het beschermmatje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Matras Lars Wieg

  Het Matras voor de Lars Wieg is onmisbaar wanneer je je kindje wilt laten slapen in de stijlvolle Lars Wieg. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is bovendien comfortabel voor je kindje.

  32,95

  29,95

 • Quick view

  Pretura Matrasonderlegger 3D-nop 40 x 80 cm

  Deze matrasonderlegger beschermt de onderzijde van het matras voor een langere levensduur. Desinfecteerd, voorkomt nare geurtjes, schimmels en is anti-allergisch.
  21,95
45 Resultaten
 1. 1
 2. 2