Overige matrassen

Op deze pagina vind je een ruim assortiment matrassen en accessoires voor matrassen. Voor sommige wiegen of ledikantjes verkopen wij bijpassende matrassen, bijvoorbeeld voor de Shnuggle wieg. Deze wieg heeft een unieke vorm. Het is belangrijk dat een matras altijd perfect in het wiegje of ledikant van je kindje past. Eventueel kunnen matrassen ook op maat gemaakt worden.

Lees meer...

Verschillende matrassen

Wij verkopen allerlei soorten matrassen voor wiegen, ledikanten en juniorbedden. Het tijk van sommige matrassen kan worden uitwassen in de wasmachine, wat natuurlijk superhandig is. Wij verkopen soms ook matrassen die bedoeld zijn als aanvulling op een ander matras. Ze geven je kindje net wat meer comfort.

Matrasbeschermers en matrasonderleggers

Verder verkopen wij ook aanvullende items voor een matras, zoals matrasbeschermers en matrasonderleggers. Deze houden het matras vrij van bacteriën en allergenen. Heb je een luchtdoorlatend matras (bijvoorbeeld van Aerosleep) dan is het aan te bevelen om ook een luchtdoorlatende matrasbeschermer of matrasonderlegger te kiezen. Doe je dat niet, dan belemmer je alsnog de aanvoer van frisse lucht.

Lees minder...
43 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Babyflow Beschermmat

  Deze Babyflow Beschermmat is een handig matje om op het matras te leggen. Het beschermmatje laat geen vocht door en is goed ventilerend. Het beschermmatje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Matras Moonlight 40 x 80 cm

  Het Matras Moonlight 40 x 80 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor de meeste wiegjes. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 7 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  30,99

  28,99

 • Quick view

  Matras Celsius Medical 40 x 80 cm

  Dit Matras Celsius Medical 40 x 80 cm zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en is voorzien van luchtkanalen.
  95,-
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 90 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  79,99
43 Resultaten
 1. 1
 2. 2