45 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end
 • Quick view Matras Voor Moses Wieg

  Matras Voor Moses Wieg

  Uit voorraad leverbaar

  16,45

  14,99

 • Quick view Babyflow Beschermmat

  Babyflow Beschermmat

  Uit voorraad leverbaar
  19,95
 • Quick view Matras Moonlight 40 x 80 cm

  Matras Moonlight 40 x 80 cm

  Uit voorraad leverbaar

  30,99

  28,99

45 Resultaten
 1. Go to start
 2. Vorige
 3. 1
 4. 2
 5. Go to end

Overige matrassen

 

Op deze pagina vind je een ruim assortiment matrassen en accessoires voor matrassen. Voor sommige wiegen of ledikantjes verkopen wij bijpassende matrassen, bijvoorbeeld voor de Shnuggle wieg. Deze wieg heeft een unieke vorm. Het is belangrijk dat een matras altijd perfect in het wiegje of ledikant van je kindje past. Eventueel kunnen matrassen ook op maat gemaakt worden.

 

Verschillende matrassen

Wij verkopen allerlei soorten matrassen voor wiegen, ledikanten en juniorbedden. Het tijk van sommige matrassen kan worden uitwassen in de wasmachine, wat natuurlijk superhandig is. Wij verkopen soms ook matrassen die bedoeld zijn als aanvulling op een ander matras. Ze geven je kindje net wat meer comfort.

 

Matrasbeschermers en matrasonderleggers

Verder verkopen wij ook aanvullende items voor een matras, zoals matrasbeschermers en matrasonderleggers. Deze houden het matras vrij van bacteriën en allergenen. Heb je een luchtdoorlatend matras (bijvoorbeeld van Aerosleep) dan is het aan te bevelen om ook een luchtdoorlatende matrasbeschermer of matrasonderlegger te kiezen. Doe je dat niet, dan belemmer je alsnog de aanvoer van frisse lucht.