Matrasbeschermers van Babypark Exclusief

 

Exclusief bij Babypark
Babypark heeft een eigen merk, Babypark Exclusief. Zoals de naam al zegt zijn deze producten exclusief op de Babypark website te verkrijgen. De producten zijn Exclusief en niet duur. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend en de producten zijn zeer veilig. Babypark Exclusief matrasbeschermers voldoen aan de keurmerken en zijn heel comfortabel en veilig voor je baby.

Lees meer...

 

Belangrijk voor de slaap
Een goed matras is essentieel voor de slaap van je baby. Natuurlijk geldt hierbij: hoe beter het matras, hoe beter je baby slaapt. Een matrasbeschermer heb je nodig om ervoor te zorgen dat het matras niet te snel aangetast wordt door vocht. Er zijn verschillende maten matrassen, kijk dus goed welke maat jij hebt voordat je een matrasbeschermer van Babypark Exclusief bestelt.

 

Aanbiedingen en meer matrasbeschermers
De matrasbeschermers van Babypark Exclusief zijn regelmatig in de aanbieding. Hou de website goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de actuele aanbiedingen. Online kun je naast de Babypark Exclusief matrasbeschermer, ook diverse andere producten van Babypark Exclusief vinden en direct online kopen.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Matras Moonlight 40 x 80 cm

  Het Matras Moonlight 40 x 80 cm is gemaakt van polyether en is geschikt voor de meeste wiegjes. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidsnorm en heeft een dikte van 7 cm. Je kindje zal er heerlijk op slapen!

  30,99

  28,99

 • Quick view

  Matras Lars Wieg

  Het Matras voor de Lars Wieg is onmisbaar wanneer je je kindje wilt laten slapen in de stijlvolle Lars Wieg. Het matras voldoet aan de Europese veiligheidseisen en is bovendien comfortabel voor je kindje.

  32,95

  29,95

 • Quick view

  Matras Moonlight 40 x 90 cm

  Op dit Moonlight matras zal je kindje aangenaam slapen in de wieg. Het matras is gemaakt van polyether, beschikt over een matrasdikte van 7 cm en goedgekeurd volgens de Europese norm.

  37,99

  33,99

 • Quick view

  Matras Voor Moses Wieg

  Het Matras voor de Moses Wieg is een onmisbare accessoire wanneer je kindje zal gaan slapen in een schattige Moses Wieg. Het matras is op maat gemaakt voor deze wieg en is comfortabel en veilig voor je kindje.

  16,45

  14,99

 • Quick view

  Matras Celsius Medical 40 x 80 cm

  Dit Matras Celsius Medical 40 x 80 cm zorgt voor een optimale drukverdeling en slaapcomfort, zodat je baby zich goed kan ontspannen. Het matras reageert op lichaamswarmte en is voorzien van luchtkanalen.
  95,-
 • Quick view

  Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm

  Het Babypark Calipore Tencel 3D Matras 40 x 80 cm is luchtdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is het matras heel eenvoudig te reinigen. De open structuur van dit matras zorgt voor een optimale doorademing.
  65,-
 • Quick view

  Babypark Junior de Luxe Matras 140 x 200 cm

  Het Junior de Luxe Matras 140 x 200 cm heeft een wasbaar tijk van tencel en een koudschuim binnenzijde van vijf comfortzones met cilindrische veringen waardoor je kind overal optimaal ondersteund wordt.

  505,-

  459,-

7 Resultaten