BabyDan matrassen

 

Maak het wiegje voor je kindje compleet met een BayDan matras. Je kindje brengt veel tijd slapend door. Een goed matras is dan ook uitermate belangrijk. BabyDan matrassen geven je kindje de juiste ondersteuning van het lichaam. Deze matrassen zijn van goede kwaliteit, comfortabel, ergonomisch verantwoord en veilig.

Lees meer...

 

Kindvriendelijke materialen

BabyDan matrassen zijn speciaal gemaakt voor kleine kinderen. Deze matrassen voldoen aan de strenge Öko-Tex norm. Deze norm garandeert dat ieder BabyDan matras vrij is van schadelijke stoffen die risicovol zijn voor de gezondheid. Verder zijn BabyDan matrassen over het algemeen heel luchtdoorlatend, zodat je kindje op het matras vrij kan ademen.

 

BabyDan matrassen op maat

Sommige BabyDan matrassen passen precies bij een bepaald type en merk wieg. Denk bijvoorbeeld aan een matras voor een speciaal wiegje voor co-slapen met je kindje. Als een BabyDan matras gemaakt is voor een bepaalde wieg, staat dit in de productbeschrijving aangegeven.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    BabyDan Matras Alfred By My Side Crib

    Het BabyDan Matras Alfred By My Side Crib is perfect te combineren met het BabyDan Alfred By My Side Crib. Het matras is voorzien van een luchtdoorlatend tijk zodat je kindje veilig en comfortabel kan gaan slapen.
    49,-
1 Resultaten