Melkpoederdoosje

Flesvoeding heeft niet de uitgebalanceerde samenstelling als moedermelk maar biedt wel een paar voordelen. Zo hoeft de moeder niet de enige te zijn die kan voeden en zie je precies hoeveel jouw kindje drinkt. Je hoeft ook niet te letten op wat je eet, drinkt of aan medicijnen slikt. Er staan ook wat nadelen tegenover zo heb je moedermelk altijd bij je en klaar voor gebruik. Met flesvoeding is dat een ander verhaal. Het klaarmaken van een fles kost vaak de nodige tijd. Als je op pad gaat, moet je voldoende voeding meenemen. Je dient dan ook altijd genoeg babymelkpoeder op voorraad te hebben. Geef je flesvoeding dan kun je in ons assortiment verschillende dispensers, busjes en melkpoederdoosjes aanschaffen voor het bewaren van de melkpoeder. Bij Babypark bestel je die voor de laagste prijzen van Nederland.

Lees meer...

Assortiment melkpoederdoos

Bij Babypark vind je verschillende dispensers/melkpoederdoosjes van bekende merken. Vaak gaat het dan om drie aparte compartimenten waarbij in elk compartiment plaats is voor 8 schepjes melkpoeder. Veel van de doosjes zijn ook te wassen in de vaatwasser. Sommige doosjes zoals die van Dr. Brow zijn daarnaast ook steriliseerbaar en dus geschikt voor de magnetron. Welk melkpoederdoosje je ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt van hoogwaardige materialen en BPA-vrij.

Bestellen melkpoederdoos

Bestel jouw melkpoederdoosje ook voordelig via de webshop van Babypark. Indien je er voor zorgt dat de totale bestelwaarde tenminste 20 euro bedraagt, dan is de bezorging gratis. In ons assortiment vind je nog veel meer praktische babyartikelen die het leven van een ouder en/of kind vergemakkelijken. Je kunt het assortiment ook bekijken in een van onze megastores in Nederland.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Avent Melkpoeder Dispenser Blauw

  De Avent Melkpoeder Dispenser Blauw is handig wanneer je onderweg bent met je kindje. In de dispenser past melkpoeder voor 3 voedingen. Vanuit de dispenser is het eenvoudig om de melkpoeder in de fles te krijgen.
  7,49
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoedermixer Blauw

  Met de Dr. Brown's Melkpoedermixer Blauw tegelijk bereiden. De melkpoedermixer lost melkpoeder klontjesvrij op en heeft een speciaal ergonomisch gevormd handvat. De mixer is geschikt voor in de vaatwasser.
  21,99
 • Quick view

  Philley Poederbus

  Met de Philley Poederbus heb je binnen één klik een exacte dosering melkvoeding. Zo kan je op een snelle manier en zonder te knoeien de fles voor je kindje klaarmaken. Erg handig voor thuis of onderweg!
  15,21
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoeder Dispenser

  De Dr. Browns Melkpoeder Dispenser is erg handig voor onderweg. Er kunnen 3 flesvoedingen in bewaard worden. Alleen nog voorgekookt water erbij en de baby kan drinken.
  6,29
 • Quick view

  Beaba Melkpoederdoosje

  Het stijlvolle Beaba Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder of snacks in te bewaren of mee te nemen. De beker bestaat uit 3 vakjes die je op elkaar kan draaien. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,82
 • Quick view

  Dr. Brown's Melkpoedermixer

  Met de Dr. Brown's Melkpoedermixer kan je 4 flessen van 250 ml tegelijk bereiden. De melkpoedermixer lost melkpoeder klontjesvrij op en heeft een speciaal ergonomisch gevormd handvat. Geschikt voor in de vaatwasser.
  21,99
 • Quick view

  Alecto BF-4 Melkpoederdoosje

  Het Alecto BF-4 Melkpoederdoosje is erg handig om melkpoeder in te bewaren of mee te nemen. De bewaarbeker bestaat uit 4 aparte vakjes die je op elkaar kan draaien en met de tuit schenk je makkelijk de poeder in de fles.
  6,99
7 Resultaten
Trustpilot