Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bloom

Bloom

Als één merk aantoont dat ook babymeubels stoer en modieus kunnen zijn, is het Bloom wel. Dankzij Bloom is de kinderstoel een prachtige aanvulling op je interieur. De mooie, trendy designs passen helemaal bij deze tijd. Je raakt niet uitgekeken op de mooie, trendy kinderstoelen, wipstoeltjes en ledikantjes. Bloom is een merk waar je blij van wordt!

Lees meer...

Het ontstaan van Bloom

Het merk is opgericht door vier vaders met oog voor design. Zij ontdekten dat moderne meubels voor baby’s vaak wel handig zijn, maar er niet altijd even hip uitzien. Naar hun idee passen veel babymeubels niet echt bij het designgevoel van hedendaagse ouders. En dus begonnen ze zelf met ontwerpen. En met succes!

Bloom kinderstoelen

De Bloom kinderstoelen herken je vaak aan de ronde zitjes en de unieke stoelpoten. Het design is verrassend anders dan dat van andere kinderstoelen. Bloom besteedt ook veel aandacht aan functionaliteit. De Bloom kinderstoelen verstel je gemakkelijk in hoogte. Ze zijn niet alleen geschikt voor een keukentafel, je zet ze ook in no time op hoogte voor een keukenbar.

Bloom ledikantjes

Ook de ledikantjes van Bloom zien er bijzonder uit. Sommige exemplaren zijn gelakt in buitengewone kleuren. Met een Bloom ledikantje maak je de babykamer tot een heel speciaal plekje. Ook deze meubels hebben soms meerdere verstelopties. Wie zich in Bloom verdiept, raakt al gauw verliefd op de leuke designs. Neem de tijd om kennis te maken met het uitgebreide Bloom assortiment op deze pagina.

Lees minder...

Filters

Prijs
Maximaal draaggewicht
Filteren

5 producten

Populariteit
  • Bloom Coco Stylewood Cappuccino Wipstoel
    Adviesprijs 0,-
  • Bloom Coco Stylewood Naturel Wipstoel
    Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader