Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Lola & Lykke

Moeders hebben tegenwoordig een druk leven en het geven van borstvoeding kan tijd en energie kosten. Met Lola & Lykke producten gaat alles een stuk sneller en comfortabeler. Het is een aanrader om een compacte, lichtgewichte, elektrische borstkolf van Lola & Lykke te gebruiken. Bewaar de gekolfde melk vervolgens in handige Lola & Lykke bewaarzakjes voor moedermelk.

Lees meer...

Lola & Lykke borstkolf en bewaarzakjes

Gebruik voor het kolven van moedermelk een handige borstkolf van Lola & Lykke. Deze neem je gemakkelijk mee in je tas. Een elektrische borstkolf van Lola & Lykke is over het algemeen lekker compact en lichtgewicht, waardoor je deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Het is ook heel eenvoudig om de kolf op te laden. Je kunt dit doen met de meegeleverde USB-kabel. Ook dit kun je heel eenvoudig op veel plekken doen. Je bedient een elektrische borstkolf van Lola & Lykke met behulp van een touchscreen. Na het kolven kun je de melk bewaren in Lola & Lykke bewaarzakjes voor moedermelk. Deze zakjes zijn van onderen plat, zodat je deze rechtop kunt laten staan. Met een dop sluit je het zakje volledig af.

Lola & Lykke fles

Je kunt de afgekolfde melk ook meteen in een Lola & Lykke fles doen. Deze flessen zijn sowieso aan te raden. Dankzij de speciale beschermdop lekt de fles niet gauw. Verder bootst de speen van een Lola & Lykke fles de moederborst zoveel mogelijk na, zodat dit vertrouwd overkomt voor je kindje. De speen is gemaakt van materiaal dat niet snel vervormt. Lola & Lykke flessen zijn BPA-vrij en hebben een antikrampjesventiel. Kies voor gemak en comfort bij het voeden van je kindje. Koop vandaag nog Lola & Lykke producten online via onze webshop! Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, kunnen wij de bestelde Lola & Lykke producten in de meeste gevallen meteen op de post doen, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

13 producten

Populariteit
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml
    Adviesprijs 0,-
Filteren

13 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader