Lola & Lykke

Moeders hebben tegenwoordig een druk leven en het geven van borstvoeding kan tijd en energie kosten. Met Lola & Lykke producten gaat alles een stuk sneller en comfortabeler. Het is een aanrader om een compacte, lichtgewichte, elektrische borstkolf van Lola & Lykke te gebruiken. Bewaar de gekolfde melk vervolgens in handige Lola & Lykke bewaarzakjes voor moedermelk.

Lees meer...

Lola & Lykke borstkolf en bewaarzakjes

Gebruik voor het kolven van moedermelk een handige borstkolf van Lola & Lykke. Deze neem je gemakkelijk mee in je tas. Een elektrische borstkolf van Lola & Lykke is over het algemeen lekker compact en lichtgewicht, waardoor je deze gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Het is ook heel eenvoudig om de kolf op te laden. Je kunt dit doen met de meegeleverde USB-kabel. Ook dit kun je heel eenvoudig op veel plekken doen. Je bedient een elektrische borstkolf van Lola & Lykke met behulp van een touchscreen. Na het kolven kun je de melk bewaren in Lola & Lykke bewaarzakjes voor moedermelk. Deze zakjes zijn van onderen plat, zodat je deze rechtop kunt laten staan. Met een dop sluit je het zakje volledig af.

Lola & Lykke fles

Je kunt de afgekolfde melk ook meteen in een Lola & Lykke fles doen. Deze flessen zijn sowieso aan te raden. Dankzij de speciale beschermdop lekt de fles niet gauw. Verder bootst de speen van een Lola & Lykke fles de moederborst zoveel mogelijk na, zodat dit vertrouwd overkomt voor je kindje. De speen is gemaakt van materiaal dat niet snel vervormt. Lola & Lykke flessen zijn BPA-vrij en hebben een antikrampjesventiel. Kies voor gemak en comfort bij het voeden van je kindje. Koop vandaag nog Lola & Lykke producten online via onze webshop! Als jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur bij ons binnen zijn, kunnen wij de bestelde Lola & Lykke producten in de meeste gevallen meteen op de post doen, zodat jij deze morgen al ontvangt.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit

  De Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om te kolven. De kolf is uitgerust met 15 kolfcombinaties die je bedient met het Smart Touch Screen.
  279,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf

  De Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf is lichtgewicht en maakt weinig geluid tijdens het kolven. De kolf beschikt over 6 stimulatie- en 9 expressie standen die je makkelijk bedient met het Smart touch screen.
  159,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Kolf Adapter

  De Lola & Lykke Kolf Adapter is een onderdeel om de elektrische kolf te verbinden met de moedermelk bewaarzakjes. Met deze adapter kolf je direct in het bewaarzakje en kun je de melk eenvoudig en hygiënisch bewaren.
  2,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen

  De Lola & Lykke Bamboe Zoogkompressen biedt comfort en beschermt tegen doorlekken na de borstvoeding. Daarnaast verzorgt het bamboe zoogcompres het geïrriteerde gebied door de helende werking van katoen.
  15,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 10 Stuks + Adapter

  De Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 10 Stuks + Adapter zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  12,50
 • Quick view

  Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 30 Stuks

  De Lola & Lykke Moedermelk Bewaarzakjes 30 Stuks zijn veilig en gemakkelijk om moedermelk in op te vangen, te bewaren of in te vriezen. De handige bewaarzakjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn BPA-vrij.
  19,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Koeltas

  De Lola & Lykke Koeltas is ideaal om borstvoeding veilig en koel te vervoeren. De binnenbekleding zorgt er voor dat de moedermelk langer koel blijft. In de tas kun je 3 flesjes á 180 ml en 2 melk bewaarzakjes kwijt.
  39,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Fast Flow Speen 6+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Fast Flow Speen 6+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Medium Flow Speen 3+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Medium Flow Speen 3+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf 3 maanden worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Slow Flow Speen 0+ Mnd 2 Stuks

  De Lola & Lykke Slow Flow Speen 0+ Mnd 2 Stuks past op de Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles en kan vanaf de geboorte worden gebruikt. De spenen zijn ultrazacht en voorzien van een anti-koliek ventilatieopening.
  10,-
 • Quick view

  Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml

  De Lola & Lykke NaturalFlow Babyfles 180 ml is de ideale fles om voeding aan je kindje te geven. De drinkfles van Lola & Lykke zorgt voor een betere spijsvertering en ondersteunt een gezond drinkpatroon.
  12,50
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 27 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 24 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 24 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm

  Het Lola & Lykke Siliconen Borstschild 21 mm heeft een perfecte pasvorm dat ervoor zorgt dat je comfortabel kunt kolven. Het borstschild is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig worden gereinigd.
  3,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Siliconen Reserve Onderdelen Set

  Met de Lola & Lykke Siliconen Reserve Onderdelen Set heb je de vervangingsonderdelen voor de Lola & Lykke Smart elektrische borstkolf. De onderdelen set bestaat uit 2 siliconen lip ventielen en 1 vacuumtrekker.
  3,-
15 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot