Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Oorbeschermer baby

Je baby is natuurlijk nog erg kwetsbaar en je wilt hem of haar zoveel mogelijk beschermen. Om je kindje niet bloot te stellen aan harde geluiden van bijvoorbeeld een klusproject of evenement met harde muziek of geluiden kun je oorbeschermers gebruiken. Het gehoor van kleine kinderen is nog erg gevoelig waardoor ze een grotere kans lopen op gehoorbeschadiging. Maar oorbescherming voor je baby kan ook op basis van andere redenen ingezet worden. Zo kan het ervoor zorgen dat je kindje makkelijker in slaap valt wanneer omgevingsgeluiden verstomd raken. Ook kinderen die overprikkeld kunnen raken, kunnen baat hebben bij het dragen van baby oorbescherming. Iets oudere kinderen kunnen het ook gebruiken om zich beter te kunnen concentreren. Bij Babypark vind je verschillende uitvoeringen die je allemaal tegen de scherpste prijzen van Nederland kunt aanschaffen door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment oorbescherming baby

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de gehoorbeschermers van Alipine die geschikt zijn voor kinderen van 3 t/m 36 maanden. Ze beschikken over een verstelbare hoofdband en zijn vrij van metalen. Ook andere merken als Jippie’s en Alecto vind je terug in ons assortiment met mooie exemplaren die helpen bij het dempen van geluid. Bekijk het assortiment met de verschillende kleuropties en kies de oorbeschermer die het beste aansluit bij jouw wensen.

Online bestellen oorbeschermer baby

Bestel de baby oorbescherming eenvoudig online zodat je het snel in huis hebt. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Voor bestellingen vanaf 20 euro geldt dat we ze gratis leveren. Haal je het toch liever op of wil je meer informatie over de oorbeschermer of de rest van ons assortiment met eigen ogen komen bekijken? Dat kan in een van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Luvion Baby Gehoorbeschermers
    22,95 Adviesprijs 0,-
  • Jippie's Gehoorbeschermer
    21,95 Adviesprijs 0,-
  • Alecto BV-71 Gehoorbeschermer
    14,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader