28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetje

  Het Laessig Little Water Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetjes Swan 5 Stuks

  Met de Laessig Little Water Slabbetjes Swan 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Whale

  Het Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Whale zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.

  11,95

  9,99

 • Quick view

  Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Swan

  Het Laessig Little Water Longsleeve Slabbetje Swan zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slabbetjes 5 Stuks

  De Laessig Slabbetjes zijn erg handig en worden per 5 stuks geleverd zodat je er even mee vooruit kan. De slabbetjes zijn gemaakt van katoen en zijn wasbaar op 40 graden in de wasmachine.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep Slabbetjes Blue 5 Stuks

  Met deze handige Laessig Tiny Farmer Sheep Slabbetjes Blue 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig About Friends Slabbetjes Racoon Meeko 5 Stuks

  Met de Laessig About Friends Slabbetjes Racoon Meeko 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig About Friends Longsleeve Slabbetje

  Het praktische Laessig About Friends Longsleeve Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig om het nekje van je kindje vastmaken.
  22,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Longsleeve Slabbetje

  Het praktische Laessig Garden Explorer Longsleeve Slabbetje zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig om het nekje van je kindje vastmaken.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Laessig Little Chums Slabbetje Small

  Het Laessig Slabbetje Small, voorzien van een vrolijke print, zorgt ervoor dat elke eet partij weer een feestje word voor je kindje. Zelfs het knoeien maakt bij dit slabbetje niet uit dankzij het praktische opvangzakje.
  7,75
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Slabbetjes 5 Stuks

  Met de Laessig Garden Explorer Slabbetjes 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.

  Normale prijs: 27,95

  Special Price 23,-

 • Quick view

  Laessig Little Chums EVA Slabbetje

  Het Leassig Little Chums EVA Slabbetje, voorzien van een vrolijke print, zorgt ervoor dat elke eet partij weer een feestje word voor je kindje. Zelfs het knoeien maakt bij dit slabbetje niet uit dankzij het praktische opvangzakje.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Longsleeve Slabbetje 2 Stuks

  Het Laessig Little Forest Longsleeve Slabbetje 2 Stuks zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige Laessig slab is eenvoudig te bevestigen om het nekje van je kindje.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 21,95

 • Quick view

  Laessig Little Water Slabbetje Small

  Het Laessig Little Water Slabbetje Small zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 9,47

 • Quick view

  Laessig About Friends Slabbetjes Chinicilla Lizzy 5 Stuks

  Met de Laessig About Friends Slabbetjes Chinicilla Lizzy 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. Wordt per 5 stuks geleverd.

  29,95

  22,45

 • Quick view

  Laessig Little Forest Rabbit Slabbetje 2 Stuks

  De Laessig Little Forest Rabbit Slabbetje 2 Stuks zorgen er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slabbetjes zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  10,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Slabbetje 2 Stuks

  Het Laessig More Magic Slabbetje 2 Stuks zorgen er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  10,95
 • Quick view

  Laessig Little Chum Slabbetje Medium

  Het Laessig Slabbetje Medium voorzien van een vrolijke print zorgt ervoor dat elke eet partij weer een feestje word voor je kindje. Zelfs het knoeien maakt bij dit slabbetje niet uit dankzij het praktische opvangzakje.
  9,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Laessig Little Forest Slabbetjes 5 Stuks

  Met de Laessig Little Forest Slabbetjes 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.

  Normale prijs: 28,95

  Special Price 22,95

 • Quick view

  Laessig Little Mateys Slabbetjes Royal Blue 5 Stuks

  Met de Laessig Little Mateys Slabbetjes Royal Blue 5 Stuks blijven de kleertjes van je kindje schoon. De leuke slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De slabbetjes worden per 5 stuks geleverd.
  29,95
 • Quick view

  Laessig New Born Slabbetjes Wit 3 Stuks

  Met het Laessig New Born Slabbetjes Wit 3 Stuks zijn vieze kleertjes tijdens het eten verleden tijd. Het slabbetje houdt al het vuil en vocht tegen en is voorzien van klittenbandsluiting. Wordt geleverd per 3 stuks.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Mateys Slabbetjes Royal Blue 6-24 Mnd 2 Stuks

  De Laessig Little Mateys Slabbetjes Royal Blue 6-24 Mnd 2 Stuks zorgen er voor dat ieder hapje eten een feestje wordt voor je kindje. De handige slabbetjes zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenbandsluiting.
  10,95
 • Quick view

  Laessig Little Mateys Slabbetje Royal Blue 2 Stuks

  De Laessig Little Mateys Slabbetje Royal Blue 2 Stuks zorgen er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slabbetjes zijn eenvoudig te bevestigen dankzij de klittenbandsluiting
  13,95
 • Quick view

  Laessig Little Mateys Longsleeve Slabbetje Royal Blue 2 Stuks

  Het Laessig Little Mateys Longsleeve Slabbetje Royal Blue 2 Stuks zorgt ervoor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab is eenvoudig te bevestigen om het nekje van je kindje.
  21,95
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Black Friday
Trustpilot