Vtech badspeelgoed

 

Naast kindermeubels, verzorgingsartikelen, kinderwagens e.d., kun je bij Babypark uiteraard ook terecht voor speelgoed. Wij hebben een breed assortiment aan het leukste speelgoed voor bay’s en kinderen. Zo hebben wij ook bijzonder leuk badspeelgoed van Vtech. Het speelgoed dat dit merk produceert, is niet alleen heel leuk om mee te spelen, het leert jouw kindje ook het een en ander. Vtech doet samen met een team van experts onderzoek naar manieren om kinderen spelenderwijs nieuwe dingen te laten leren. Vtech is al vaak genomineerd voor speelgoed van het jaar en is ook al verschillende keren als winnaar uit de bus gekomen.

Lees meer...

 

Assortiment badspeelgoed Vtech

Dat het merk kiest voor de ontwikkeling van speelgoed dat de creativiteit stimuleert en kinderen helpt bij hun ontwikkeling, blijkt ook uit het badspeelgoed. Zo hebben we bijvoorbeeld een leuk setje waarbij een walvisje grappige (gezongen) liedjes en melodietjes en geluidseffecten laat horen wanneer je op een knopje drukt. De overige figuurtjes spuiten water en zijn aan de walvis vast te maken. Zo ontwikkelt jouw kindje ook motorische vaardigheden. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 1 t/m 5 jaar. Bekijk ook de andere badspeelgoedartikelen van Vtech.

 

Bestellen Vtech badspeelgoed

Je kunt het speelgoed komen bekijken in een van onze megastores of je bestelt het eenvoudig online via onze webshop. In het laatste geval is het goed om te weten dat verzending gratis is vanaf 20 euro. Dus wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is, betaal je geen bezorgkosten. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag (mits op voorraad). Zoals gezegd, kun je ook naar een van onze megastores komen om het speelgoed met eigen ogen te bekijken. Een team van verkoopspecialisten staat daar tevens klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Je vindt een overzicht van adressen en openingstijden op onze website.

6 Resultaten
 • Quick view

  Vtech Dierenvriendjes Speelmat

  Op deze Vtech Dierenvriendjes Speelmat ligt je kindje lekker zacht en kan het heerlijk spelen. Door te spelen maakt je kindje kennis met verschillende kleuren, vormen en dieren.

  54,95

  48,99

 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes

  Deze Vtech Blub Blub Bad Wendy Walvis & Zeevriendjes zorgen voor veel speel- en spetterplezier in bad. De walvis kan drijven, rondrijden en maakt leuke geluidjes. De zeevriendjes kunnen water spuiten.
  16,95
 • Quick view

  Vtech Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer

  De Toet Toet Verhaaltjesboek Bart Brandweer zorgt voor veel leesplezier. Druk op de toetsen en geniet van de vrolijke zinnetjes, geluiden, liedjes en melodietjes. Het boekje is geschikt vanaf 6 tot 36 maanden.
  12,95
 • Quick view

  Vtech Spetter En Speel Dolfijn

  De Vtech spetter en speel dolfijn is een vrolijk speeltje voor in bad. De dolfijn spuit water wanneer je het onder water dompelt. Geschikt van 1 tot 5 jaar en beschikt over een stevig en waterdicht design.

  21,95

  20,99

 • Quick view

  Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland

  Het Vtech Blub Blub Bad Avontureneiland is een vrolijk speeltje voor in bad. Dit avontureneiland bestaat uit vrolijke kleuren en zorgt voor veel spetterplezier. Geschikt van 1 tot 5 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Vtech Ballenpret Schildpad

  Deze grappige Vtech Ballenpret Schildpad draait rondjes en lanceert ballen overal naar toe. Je kindje maakt kennis met verschillende cijfers en kleuren en kan genieten van de vrolijke muziek.
  42,95
6 Resultaten