Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Badspeeltjes

Badspeeltjes

Yookidoo badspeeltjes

 

Wanneer je kindje in bad zit kan je hem of haar een badspeeltje geven. Door badspeelgoed verleng je de tijd dat je kindje ontspannen in het water zit, ook prikkelt badspeelgoed de fantasie van je kindje en helpt het in de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Bij Babypark zijn er diverse badspeeltjes verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Kleurrijke Yookidoo badspeeltjes

Het merk Yookidoo heeft vrolijke en kleurrijke badspeeltjes in haar collectie. Zo zijn er Yookidoo badspeeltjes waarmee je water uit de badkuip moet scheppen en Yookidoo badspeeltjes waarmee je met een sproeier moet spuiten op losse onderdelen waardoor er radertjes gaan ronddraaien of verras je kindje met een heuse Yookidoo waterfontein. Yookidoo badspeeltjes hebben vooral felle kleuren die het visueel vermogen stimuleren en door een Yookidoo badspeeltje leert je kindje ook gericht onderdelen vastpakken. Met de badspeeltjes van Yookidoo verveelt je kindje zich geen moment.

 

Over Yookidoo

Yookidoo is een Amerikaans merk dat speelgoed voor baby’s en peuters ontwerpt en produceert. Bij Babypark is er divers speelgoed verkrijgbaar van Yookido zoals Yookido speelkleden, Yookidoo speelhuisjes en Yookidoo muziekmobielen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

11 producten

Populariteit
  • Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed
    24,95 Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

11 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader