Yookidoo badspeeltjes

 

Wanneer je kindje in bad zit kan je hem of haar een badspeeltje geven. Door badspeelgoed verleng je de tijd dat je kindje ontspannen in het water zit, ook prikkelt badspeelgoed de fantasie van je kindje en helpt het in de ontwikkeling van de grove en fijne motoriek. Bij Babypark zijn er diverse badspeeltjes verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Kleurrijke Yookidoo badspeeltjes

Het merk Yookidoo heeft vrolijke en kleurrijke badspeeltjes in haar collectie. Zo zijn er Yookidoo badspeeltjes waarmee je water uit de badkuip moet scheppen en Yookidoo badspeeltjes waarmee je met een sproeier moet spuiten op losse onderdelen waardoor er radertjes gaan ronddraaien of verras je kindje met een heuse Yookidoo waterfontein. Yookidoo badspeeltjes hebben vooral felle kleuren die het visueel vermogen stimuleren en door een Yookidoo badspeeltje leert je kindje ook gericht onderdelen vastpakken. Met de badspeeltjes van Yookidoo verveelt je kindje zich geen moment.

 

Over Yookidoo

Yookidoo is een Amerikaans merk dat speelgoed voor baby’s en peuters ontwerpt en produceert. Bij Babypark is er divers speelgoed verkrijgbaar van Yookido zoals Yookido speelkleden, Yookidoo speelhuisjes en Yookidoo muziekmobielen. Op onze website vind je de actuele voorraad en collectie. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Grey

  Met het Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Grey beleeft je kindje veel plezier! Wanneer je de olifant vult met water, komt het water er via de slurf weer uit. Wordt geleverd met verschillende opzetstukjes.
  16,95
 • Quick view

  Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Blue

  Met het Yookidoo Funelefun Badspeelgoed Blue beleeft je kindje veel plezier! Wanneer je de olifant vult met water, komt het water er via de slurf weer uit. Wordt geleverd met verschillende opzetstukjes.
  16,95
 • Quick view

  Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed beleeft je kindje veel plezier! Uit de slurf komt een zachte straal en dankzij het badspeelgoed went je kindje op een speelse manier aan het badderen.

  29,95

  24,90

 • Quick view

  Yookidoo Ready Freddy Brandweerpomp Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Ready Freddy Brandweerpomp Badspeelgoed levert veel plezier op dankzij de sproeier en bewegende onderdelen. De fontein werkt met 4 AA batterijen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  38,95

  31,46

 • Quick view

  Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed Blue

  Met het Yookidoo Elephant Baby Shower Badspeelgoed Blue beleeft je kindje veel plezier! Uit de slurf komt een zachte straal en dankzij het badspeelgoed went je kindje op een speelse manier aan het badderen.

  36,95

  25,43

 • Quick view

  Yookidoo Flow Fill Spout Waterfontein

  De Yookidoo Flow Fill Spout Waterfontein zorgt voor veel waterpret in bad. De kraan wordt zelf bijgevuld door de aanvoerpijpje wat onderaan zit. Door middel van de zuigknap maak je het vast aan het bad.

  32,95

  27,99

 • Quick view

  Yookidoo Jet Duck Create A Firefighter Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Jet Duck Create A Firefighter Badspeelgoed kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feestje. De brandweer badeend kan rondjes zwemmen en water spuiten. Geschikt vanaf 2 jaar.

  29,95

  20,21

 • Quick view

  Yookidoo Spin Sort Spout Pro Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Dankzij verschillende onderdelen kunnen er wel 10 verschillende wateractiviteiten met de waterfontein worden gedaan.

  39,95

  25,75

 • Quick view

  Yookidoo Jet Duck Create A Mermaid Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Jet Duck Create A Mermaid Badspeelgoed kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een feestje. De zeemeermin badeend kan rondjes zwemmen en water spuiten. Geschikt vanaf 2 jaar.

  29,95

  20,21

 • Quick view

  Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed

  Dolle waterpret met het Yookidoo Stack Spray Tub Badspeelgoed! De fontein spuit continu water. Bouw je eigen fontijn met de losse onderdelen die ieder water spuiten op een andere manier. Voor kinderen van 1-6 jaar.

  42,95

  33,95

 • Quick view

  Yookidoo Submarine Spray Station Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Submarine Spray Station Badspeelgoed levert veel waterplezier op dankzij de sproeier en bewegende onderdelen. De fontein werkt met 4 AA batterijen en is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

  39,95

  31,52

 • Quick view

  Yookidoo Spin 'N' Sprinkle Water Lab Badspeelgoed

  Spelen met het Yookidoo Spin 'N' Sprinkle Water Lab Badspeelgoed levert veel waterplezier op dankzij de transparante delen en bewegende onderdelen. Het vrolijke waterlab is geschikt voor kinderen van 2-6 jaar.

  21,95

  16,90

 • Quick view

  Yookidoo Spin 'N Sprinkle Sensory Badspeelgoed

  Met het Yookidoo Spin 'N Sprinkle Sensory Badspeelgoed beleeft je kindje veel waterplezier! Het badspeelgoed bestaat uit vrolijke figuurtjes die water spoeien en is eenvoudig te bevestigen aan of in het bad.

  29,95

  26,95

13 Resultaten
Trustpilot