Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Tipi Tenten

Tipi tenten

Tipi tenten zijn helemaal hip. Ze zijn leuk als decoratie voor de kinderkamer maar staan ook niet gek in de woonkamer. Met een tipi tent creëer je heel eenvoudig een speeltent voor je kindje. In de tent kan je kindje zich terugtrekken en helemaal opgaan in zijn of haar eigen fantasiewereld.

Lees meer...

Urenlang speelplezier in een tipi tent

Of je het nu een tipi tent of een wigwam tent noemt; het komt altijd neer op een originele speeltent voor je kindje. Een tipi tent is eenvoudig op te zetten, je hoeft er geen doorgewinterde kampeerder voor te zijn. De meeste tipi tenten bieden plaats voor een boxkleed of een speelkleed op de grond voor een zacht en comfortabel oppervlak. Een tipi tent is heel geschikt als verjaardagscadeau en biedt urenlang speelplezier.

Een tipi tent online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment tipi tenten. Alle tipi tenten zijn heel eenvoudig online te bestellen. Sommige tipi tenten kunnen de volgende dag al geleverd worden met PostNL. Voor andere tipi tenten geldt een wat langere levertijd omdat deze niet op voorraad zijn of omdat ze bezorgd worden met de Babypark Bezorgservice. Alle tipi tenten worden gratis bij jou thuis bezorgd.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Roommate Hippie Tipi Tent
    165,- Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader