Lampen Kinderkamer

Een lamp geeft niet alleen licht, maar bepaalt ook voor een groot deel de uitstraling van de babykamer of kinderkamer. Kies daarom een lamp uit die helemaal past bij jouw stijl. Kies bijvoorbeeld voor een lamp in de vorm van een beer of konijn, of voor een klassieke schemerlamp. Bij Babypark tref je een uitgebreid assortiment aan.

Lees meer...

Klassiek en knus

Bepaal allereerst de sfeer die de babykamer of kinderkamer moet uitademen. Houd je van een klassieke inrichting, kies dan voor een lekkere, knusse schemerlamp met een stippeltjes- of ruitjespatroon. Zeker weten dat zo’n lamp je een gevoel van thuiskomen geeft. Deze brengt gezelligheid in de kamer.

Modern en creatief

Houd je van vrolijk en speels, kies dan bijvoorbeeld voor een lampenkap met moderne motiefjes. Of koop een prachtige babykamer lamp in de vorm van Nijntje. Je zult zien dat deze lamp de hele kamer opvrolijkt.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Metalen Wandlamp

  Deze prachtige Sebra Metalen Wandlamp past door de zachte kleur bij bijna elk interieur! De wandlamp is naast stijlvol ook nog eens zeer handig in gebruik. Je kunt de lamp eenvoudig op de muur bevestigen.
  69,95
 • Quick view

  Sebra Metalen Bureaulamp

  Deze prachtige Sebra Metalen Bureaulamp past bij bijna elk interieur. De bureaulamp is naast stijlvol ook nog eens zeer handig in gebruik door de E27 fitting, verstelbare arm en extra lange snoer.
  99,95
2 Resultaten