OPBERGKAST KINDERKAMER

Babypark heeft veel soorten opbergkasten in verschillende stylen. Van landelijk tot stoer. Daarnaast heb je de Mix en Match serie van Bopita waar je allerlei vakjes op kan vullen met bakjes in verschillende kleuren. Kortom, er zit echt wel wat bij van jou smaak!

>Lees meer...

Tips

Wat is voor jou de meest geschikte opbergkast? Kijk allereerst naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je voor de kast tot je beschikking? Wat wil je er precies in opbergen? Babypark biedt opbergkasten aan in allerlei soorten en maten. Een klein kastje kan leuk zijn om wat ruimte op te vullen.

Lees minder...
19 Resultaten
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Luca Opbergkast

  Met de stijlvolle en handige Cam Cam Copenhagen Luca Opbergkast kun je al het speelgoed van je kindje weer netjes opbergen. De bovenkant is voorzien van een speelblad voor je kindje. Exclusief de opbergboxen.

  Normale prijs: 255,-

  Special Price 245,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Opberglade Voor Kledingkast

  De LIFETIME Kidsrooms Opberglade Voor Kledingkast is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Daarnaast beschikt de praktische opberglade over voldoende opbergruimte voor kleding, speelgoed of andere spullen.
  155,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Opbergkast Met 3 Laden

  De LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Opbergkast Met 3 Laden is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. De kast gemaakt van hoogwaardig MDF en grenen materiaal. Praktisch in gebruik.
  618,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Opbergkast

  De LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Opbergkast is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en grenen materiaal. Praktisch in gebruik.
  590,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Kast Laag

  De LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Kast Laag is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en grenen materiaal. Praktisch in gebruik.
  387,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Kast Hoog

  De LIFETIME Kidsrooms Alles-In-Een Kast Hoog is perfect te combineren met andere producten van LIFETIME Kidsrooms. Daarnaast is de kast gemaakt van hoogwaardig MDF en grenen materiaal. Praktisch in gebruik.
  545,-
 • Quick view

  Ferm Living Haze Vitrinekast

  De Ferm Living Haze Vitrinekast is perfect te combineren met andere producten van Ferm Living. Verder beschikt de vitrinekast over voldoende opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.695,-

  1.356,-

 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Opberglade Voor Kledingkast Wit Gelakt

  De LIFETIME Kidsrooms Opberglade Voor Kledingkast Wit Gelakt is gemaakt van hoogwaardig grenen materiaal. Daarnaast beschikt de praktische opberglade over voldoende opbergruimte voor kleding of andere spullen.
  155,-
 • Quick view

  LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Wit Gelakt

  Het LIFETIME Kidsrooms Kastelement 4-Deurs Wit Gelakt is praktisch in gebruik. Het kastelement is perfect te combineren met andere producten van Flexa Classic. Het kastelement is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  1.267,-
 • Quick view

  Gautier Tactil Rolcontainer Wit

  De Gautier Tactil Rolcontainer Wit is perfect te combineren met andere producten van de Tactil collectie van Gautier. Daarnaast is de rolcontainer praktisch in gebruik en voorzien van een stijlvol design.
  394,-
 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 1-Deurs is een metalen kast in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen. Een kast wat tegen een stootje kan.

  135,-

  97,-

 • Quick view

  Flexa Opberglade Wit 2 Stuks

  De Flexa Opberglade Wit 2 Stuks beschikt over voldoende opbergruimte. Dankzij de wieltjes onder de opberglades, rol je de opberglades eenvoudig onder het bed vandaan. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  240,-
 • Quick view

  Woood Opbergbank Store

  Functionele opbergbank dat je op verschillende manieren kunt gebruiken om spullen op te bergen, spelen en zitten. Bestaande uit 3 kisten met wieltjes.

  299,-

  239,-

 • Quick view

  Kidsmill Accent Bedbank Opberglade 2 Stuks

  De Kidsmill Accent Bedbank Opberglade 2 Stuks bestaat uit twee aparte lades met voldoende opbergruimte voor kleding, leesboeken en allerlei andere spulletjes. Gemaakt van hoogwaardig MDF en spaanplaat materiaal.

  279,99

  259,-

 • Quick view

  Woood Stage Opbergbank Soap Green

  De Woood Stage Opbergbank Soap Green is een functioneel meubel wat op verschillende manieren kan gebruikt kan worden. Er kunnen spullen in de opbergbakken geborgen worden en het functioneert als een zitbankje.

  299,-

  239,-

 • Quick view

  Woood Gijs Boerenkast

  De Woood Gijs Boerenkast is een stoere kast met een grof bezaagde afwerking. De deur dien je dicht te houden met een schuif. De indeling beschikt over vier opbergplanken. Een kast in een landelijke stijl!

  Normale prijs: 359,-

  Special Price 251,30

 • Quick view

  Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs

  De Woood Cas Lockerkast Zwart 3-Deurs is een metalen kast met drie deuren in een stoere en vintage look. De indeling beschikt over 3 opbergplanken welke voor de nodige opbergruimte zorgen.

  135,-

  108,-

 • Quick view

  Vipack Benzinepomp Kast Rood

  De Vipack Benzinepomp Kast Rood is uniek van vormgeving. Het heeft een rode look in een bezinepomp uitvoering. Met een indeling van vier opbergplanken biedt het extra opbergruimte in de kinderkamer.

  365,-

  295,48

 • Quick view

  Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper

  De Vipack Pino Kastje Voor Halfhoogslaper is voorzien van twee deuren. Dit kastje past precies onder de halfhoogslaper van de Pino serie. Het is voorzien van een legplank. Een kwalitatief grenen kastje.

  Normale prijs: 268,-

  Special Price 239,-

19 Resultaten
Trustpilot