11 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Amori Kinderkamer Wit

  De Vipack Amori Kinderkamer Wit is een romantische kinderkamer en kenmerkt zich aan de hartjes die over het algemeen op alle meubels bevinden. Het is gemaakt van kwalitatief MDF met grenenhout en is uniek van design.
  755,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Amori Bed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een romantische look. Deze look wordt gekenmerkt door het hartje wat in het hoofdbord en voetenbord bevind. Een erg leuk bed voor meisjes.
  370,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Amori Bedbank Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een romantische look. Deze look wordt gekenmerkt door het hartje wat in het hoofdbord en voetenbord bevind. Een erg leuk bed voor meisjes.

  554,-

  498,60

 • Quick view

  Vipack Amori Hemelbed Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Amori Hemelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een romantische look. Deze look wordt gekenmerkt door het hartje wat in het hoofdbord en voetenbord bevind. Een erg leuk bed voor meisjes.

  570,-

  513,-

 • Quick view

  Vipack Amori Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Amori Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast in een romantische uitvoering. Het wordt geleverd inclusief twee legplanken en een hangroede. Een praktische kast in een leuke meidenkamer!
  988,-
 • Quick view

  Vipack Amori Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Amori Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast in een romantische uitvoering. Het wordt geleverd inclusief twee legplanken en een hangroede. Een praktische kast in een leuke meidenkamer!
  1.417,-
 • Quick view

  Vipack Amori Bureau Wit

  Het Vipack Amori Bureau Wit is een handig bureau met twee opbergladen. Het is een handig bureau en de laden zijn voorzien van uitsparingen in de vorm van een hartje. Het is een leuke aanvulling bij de Amori kamer.

  385,-

  279,-

 • Quick view

  Vipack Amori Nachtkastje Wit

  De Vipack Amori Nachtkastje Wit is een kwalitatief kastje met geïntegreerde hartjes in de ladefronten die deze serie kenmerken. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en is een leuke aanvulling bij het bed van de serie.

  198,-

  148,50

 • Quick view

  Vipack Amori Boekenkast Wit

  De Vipack Amori Boekenkast Wit is een kwalitatieve boekenkast wat beschikt over vijf opbergvakken. Het is gemaakt van kwalitatief MDF en het is een leuke uitbreiding in de romantische meidenkamer.
  649,-
 • Quick view

  Vipack Amori Kaptafel Wit

  Achter de Vipack Amori Kaptafel Wit kan je je helemaal mooi maken. De kaptafel is voorzien van een spiegel en drie lades waarin je spullen kan opbergen. De tafel heeft een romantische look!

  356,-

  259,-

 • Quick view

  Vipack Amori Bedlade Wit 90 x 200 cm

  Het Vipack Amori Bedlade Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een romantische look. Deze look wordt gekenmerkt door het hartje wat in het hoofdbord en voetenbord bevind. Een erg leuk bed voor meisjes.

  275,-

  176,80

11 Resultaten
Trustpilot