Tienerkamer La Première

Tienerkamer La Première Wit is een mooie kamer met een landelijke stijl. De manden geven de kasten extra sfeer. Het is mogelijk om een set van een bureau en een bed te bestellen. Deze set kun je dan aanvullen met een La Première kast. Vaak hebben wij verschillende formaten kasten van La Première Wit in ons assortiment. Bekijk op deze pagina ons actuele aanbod.

Lees meer...

Voor een complete kamer

Soms kun je deze La Première Wit meubels aanvullen met extra accessoires of meubels, zoals een nachtkastje of een speelgoedkist. Zo creëer je een duidelijke sfeer voor de kinderkamer.

Snelle bezorgservice

La Première meubels bestel je heel eenvoudig online via Babypark.nl. Vervolgens leveren wij jouw bestelling gratis bij je thuis, op een tijdstip dat het jou het handigst uit komt. Indien gewenst kunnen de meubels van de tienerkamer tegen een meerprijs worden gemonteerd.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer La Première Wit - Bed - Bureau

  De Kinderkamer La Première Wit bestaande uit een bed 90 x 200 cm en bureau heeft een nostalgische landelijke look. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  894,97

  685,95

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist

  Kidsmill La Première Speelgoedkist biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  139,99

  109,65

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Grijs Eiken biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  879,94

  668,95

 • Quick view

  Kidsmill La Première Bureau Wit

  Het Kidsmill La Première Bureau Wit mag niet gemist worden op de kinderkamer, ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een handige deur met softclose.

  454,98

  346,80

 • Quick view

  Kidsmill La Première Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill La Première Nachtkastje Wit is de ideale accessoire op de kinderkamer om naast een ledikant te zetten. Het nachtkastje beschikt over een deur met softclose en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  234,98

  176,80

 • Quick view

  Kidsmill La Première Bed Helder Wit 90 x 200 cm

  In het Kidsmill La Première Bed Helder Wit 90 x 200 cm zal je kindje genieten van een comfortabele nachtrust. Het bed is handgeschilderd en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen.

  439,99

  362,10

6 Resultaten
Black Friday
Trustpilot