Tienerkamer Lara

Tienerkamer Lara is een moderne kamer met een eenvoudige, strakke stijl. De mooie, witte kleur is overal mee te combineren. Verder zijn de meubels heel tijdloos. Een complete Lara kamer bestaat uit een ledikant, een bureau, een linnenkast en een nachtkastje. Het is een goed idee om een volledige kamer te bestellen. Je hebt dan meteen bijna alle meubels die je nodig hebt voor een tienerkamer compleet.

Lees meer...

Materiaal tienerkamer Lara

De kast, het bed en het bureau zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal en afgewerkt met witte lak. Alle Lara meubels zijn van goede kwaliteit. Je kunt dan ook nog lang plezier hebben van deze neutrale meubels.

Opbergruimte tienerkamer Lara

De Lara linnenkast en het Lara nachtkastje bieden je lekker veel opbergruimte. Het bed kun je aanvullen met een lade. Deze dien je apart bij te bestellen. Een extra lade in het bed is natuurlijk ideaal. Op die manier benut je de ruimte uitstekend.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Vipack Lara Bedlade Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Lara Bedlade Wit 90 x 200 cm is een kwalitatieve lade wat precies onder het bed of stapelbed past. Het is een handige aanvulling en creëert een extra slaapplek of opbergruimte.

  295,-

  249,-

 • Quick view

  Vipack Lara Stapelbed Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Lara Stapelbed Wit 90 x 200 cm is een kwalitatief bed wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Het heeft een tijdloze look en is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.

  1.382,-

  1.159,-

 • Quick view

  Vipack Lara Bedbank Wit 90 x 200 cm

  De Vipack Lara Bedbank Wit 90 x 200 cm is een handig meubel wat als bed of als bank gebruikt kan worden. Het is te combineren met verschillende stijlen en is gemaakt van kwalitatief MDF waardoor het lang mee gaat.
  689,-
 • Quick view

  Vipack Lara Kledingkast Wit 2-Deurs

  De Vipack Lara Kledingkast Wit 2-Deurs is een kwalitatieve kast wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Een hangroede en vijf legplanken worden meegeleverd voor een praktische indeling.

  1.186,-

  999,-

 • Quick view

  Vipack Lara Kledingkast Wit 3-Deurs

  De Vipack Lara Kledingkast Wit 3-Deurs is een kwalitatieve kast wat met verschillende stijlen gecombineerd kan worden. Een hangroede en vijf legplanken worden meegeleverd voor een praktische indeling.

  1.571,-

  1.329,-

 • Quick view

  Vipack Lara Nachtkastje Wit

  Het Vipack Lara Nachtkastje Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over een deurtje. Het is een handig kastje om naast het bed te zetten. Op het front van dit kastje bevinden er twee strepen.

  251,-

  199,-

 • Quick view

  Vipack Lara Bureau Wit

  Het Vipack Lara Bureau Wit kenmerkt zich aan de eenvoudige look. Zo kan het bij iedere stijl gecombineerd worden. Het biedt ruimte om te spelen, te studeren of voor andere dingen. Het is een bureau wat van MDF is.

  587,-

  499,-

 • Quick view

  Vipack Lara Wandplank Wit 2 Stuks

  Met de Vipack Lara Wandplank Wit 2 Stuks creëer je extra opbergruimte in de kinderkamer. Door de eenvoudige montage kunnen ze snel worden opgehangen. De planken zijn gemaakt van kwalitatief MDF.

  176,-

  150,-

 • Quick view

  Vipack Lara Rolcontainer Wit

  Het Vipack Lara Rolcontainer Wit is een kwalitatief MDF nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is een handig kastje om onder het bureau neer te zetten van de Lara serie.

  345,-

  219,-

9 Resultaten
Trustpilot