11 Resultaten
 • Quick view

  Vipack London Kinderkamer Wit

  De Vipack London Kinderkamer Wit is een kwalitatieve kamer met verschillende details in de kleur beuken. De meubels hebben een tijdloze look wat met iedere stijl gecombineerd kan worden.
  178,50
 • Quick view

  Vipack London Kinderkamer Antraciet

  De Vipack London Kinderkamer Antraciet is een kwalitatieve kamer met verschillende details in de kleur beuken. De meubels hebben een tijdloze look wat met iedere stijl gecombineerd kan worden.
  178,50
 • Quick view

  Vipack London Bed 90 x 200 cm

  Het Vipack London Bed 90 x 200 cm is een kwalitatief MDF kinderbed met accenten in een beukenkleur. Het kinderbed wordt exclusief lattenbodem en matras geleverd. Het design van dit bed is zeer tijdloos.
  334,-
 • Quick view

  Vipack London Bureau

  Het Vipack London Bureau is een kwalitatief spaanplaat meubel wat een eenvoudige en strakke vormgeving heeft. Dit zorgt dat het bij ieder stijl past. Het is een meubel om achter te spelen of te studeren.

  Normale prijs: 301,-

  Special Price 225,75

 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 2-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 2-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
  647,-
 • Quick view

  Vipack London Kledingkast 3-Deurs

  De Vipack London Kledingkast 3-Deurs is een kwalitatief MDF kledingkast met een praktische indeling. De roede en twee legplanken worden meegeleverd. De accenten in beukenkleur kenmerken de London serie.
  950,-
 • Quick view

  Vipack London Nachtkastje

  Het Vipack London Nachtkastje is een kwalitatief nachtkastje wat beschikt over twee opbergladen. Het is voorzien van beukenhouten handgrepen op iedere lade. Een praktisch meubel naast het bed van deze serie.

  Normale prijs: 238,-

  Special Price 178,50

 • Quick view

  Vipack London Ladekastje

  Het Vipack London Ladekastje is een handig kastje wat precies onder het bureau van deze serie past. Het kastje beschikt over twee opbergladen waarvan op de fronten lange handgrepen zitten in de kleur beuken.

  Normale prijs: 260,-

  Special Price 195,-

 • Quick view

  Vipack London Bedlade 90 x 200 cm

  De Vipack London Bedlade 90 x 200 cm is een kwalitatief plaatmateriaal lade wat als opberglade of extra bed kan functioneren. Het kan er eenvoudig onderuit geschoven worden en het kost weinig ruimte in de kamer.

  Normale prijs: 240,-

  Special Price 180,-

 • Quick view

  Vipack London Boekenkast

  De Vipack London Boekenkast is een handige kast wat beschikt over veel opbergruimten. Vier legplanken worden bij deze boekenkast geleverd. Het tijdloze design kan bij iedere stijl gecombineerd worden.

  Normale prijs: 315,-

  Special Price 254,54

 • Quick view

  Vipack London Opbergkast 2-Deurs

  De Vipack London Opbergkast 2-Deurs is een kwalitatieve MDF opbergkast met een praktische indeling. De kast beschikt over 3 legplanken waarin je genoeg spullen kunt opmerken. De bovenkant van de kast kun je nog gebruiken om decoratie op te zetten.

  Normale prijs: 647,-

  Special Price 526,-

11 Resultaten
Trustpilot