Modular Mat Zwart
5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kinderkamer Zwart | Bedbank 90 x 200 cm + Bureau

  De Kidsmill Modular 2 Kinderkamer Zwart kenmerkt zich aan de houten combinatie met een metalen onderstel. De meubels beschikken over een modernen look met een industrieel tintje. Een kamer voor jongens en meiden!

  781,-

  709,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Bedbank Mat Zwart 90 x 200 cm

  De Kidsmill Modular 2 Bedbank Mat Zwart 90 x 200 cm is een kwalitatief bed in een moderne vormgeving. Het bed is vervaardigd van plaatmateriaal en beschikt eronder over een metalen frame. Het wordt geleverd exclusief lattenbodem.

  418,-

  379,98

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Bureau Mat Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Bureau Mat Zwart is een bureau in een moderne look. Het beschikt over drie soft-closing opbergladen welke voor voldoende opbergruimte zorgen. Een bureau van kwalitatief plaatmateriaal met metalen frame.

  363,-

  329,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Kledingkast Mat Zwart 3-Deurs

  De Kidsmill Modular 2 Kledingkast Mat Zwart 3-Deurs is uitgevoerd met een zwart onderstel van staal en krijgt daardoor een moderne uitstraling. Het biedt veel opbergruimte en is erg praktisch voor in de kinderkamer.

  814,-

  739,-

 • Quick view

  Kidsmill Modular 2 Nachtkastje Mat Zwart

  De Kidsmill Modular 2 Nachtkastje Mat Zwart is voorzien van een push open systeem. Het metalen frame eronder maakt de look extra modern. Het is een kwalitatief nachtkastje was is vervaardigd van plaatmateriaal.
  154,-
5 Resultaten
Trustpilot