Sem Nautic Grijs

De Sem Nautic Grijs tienerkamer is een sfeervolle en praktische kamer. Alle meubels hebben een prachtige, lichtgrijze look. De lak is zodanig aangebracht dat de kleur van het hout nog een beetje te zien is. Dat maakt de kamer extra stijlvol.

Lees meer...

Bedbank

Het bed uit de Sem Nautic Grijs serie is ook te gebruiken als bank. Overdag leg je kussens op het bed en doet deze dienst als bank. ’s Avonds haal je de kussens weg en gebruik je het bed gewoon als bed.

Praktische opbergruimte

De Sem Nautic Grijs tienerkamer biedt je heel wat opbergruimte. In het bureau, in de kast en zelfs in de bedbank kun je spullen kwijt. De grote laden van de bedbank zijn ideaal. De kast is vrij ruim en heeft ook een aantal laden. De Sem Nautic Grijs is een hele mooie en praktische kinderkamer waar je veel plezier aan zult beleven!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Sem Nautic Grijs - Bedbank - Bureau

  De Kinderkamer Sem Nautic grijs bestaande uit een bedbank met lade en bureau heeft een robuuste uitstraling. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  858,98

  779,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Grijs Kledingkast 3-Deurs

  De Kidsmill Sem Nautic Grijs Kledingkast 3-Deurs oogt robuust en biedt genoeg opbergruimte voor de spullen van je kind. De kledingkast voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen.

  659,99

  599,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Speelgoedkist Grijs

  De Sem Nautic Grijs speelgoedkist is een handige accessoire om al het speelgoed van je kindje op te bergen. De speelgoedkist is gemaakt van stevig materiaal en biedt genoeg opbergruimte.

  108,90

  99,-

 • Quick view

  Kinderkamer Sem Nautic Grijs - Bedbank - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Sem Nautic grijs bestaande uit een bedbank met lade, bureau en kast heeft een robuuste uitstraling. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  1.327,98

  1.209,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Grijs Bedbank Met Lade 90 x 200 cm

  De Kidsmill Sem Nautic Grijs Bedbank Met Lade 90 x 200 cm is een mooie aanvulling voor de kinderkamer. De bedbank is gemaakt van hoogwaardig materiaal en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.
  509,98
 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Bureau Grijs

  Dit Kidsmill Sem Nautic Bureau Grijs mag niet gemist worden op de kinderkamer, ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over 3 handige opbergladen.

  296,99

  269,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Nachtkastje Grijs

  Het Kidsmill Sem Nautic Nachtkastje Grijs is een perfecte aanvulling op de kinderkamer om naast een ledikant te zetten. Het nachtkastje beschikt over een ruim bovenblad en 2 laden waarin je spulletjes kan opbergen.

  153,99

  139,99

 • Quick view

  Kidsmill Sem Nautic Grijs Kledingkast 2-Deurs

  De Kidsmill Sem Nautic Grijs Kledingkast 2-Deurs oogt robuust en biedt genoeg opbergruimte voor de spullen van je kind. Voldoet aan de Europese Veiligheidsnormen.

  472,99

  429,99

8 Resultaten
Trustpilot