Sixties Wit Mat / Naturel

Tienerkamer Sixties Wit Mat/ Naturel doet de jaren ’60 weer herleven. Aan de greeploze deuren en laden herken je de sixties stijl meteen. Ook de poten onder de meubels zijn in een typische sixties stijl uitgevoerd. Lees hieronder waarom tienerkamer Sixites Wit Mat/ Naturel zo bijzonder is.

Lees meer...

Zachte tinten

Tienerkamer Sixties Wit Mat/ Naturel bestaat uit allerlei contrasten. De kamer heeft een retro design, maar eigentijdse kleuren. Deze combinatie is heel bijzonder. Verder matchen de witte afwerking en de houtskleur heel mooi met elkaar. De zachte tinten stralen één en al vrolijkheid uit.

Handige details

Aan de greeploze deuren en laden zit een “push to open” systeem. Hierdoor gaat het openen en sluiten heel gemakkelijk. Zowel de linnenkast als het bureau bieden je heel wat opbergruimte.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Mat / Naturel - Bed - Bureau

  De Kinderkamer Sixties Wit Mat / Naturel - Bed - Bureau kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.

  842,-

  758,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.
  698,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  221,-

  214,-

 • Quick view

  Kinderkamer Sixties Wit Mat / Naturel - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Sixties Wit Mat / Naturel - Bed - Bureau - Kast kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de veiligheidseisen.

  1.430,-

  1.246,40

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Naturel is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.
  223,-
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Naturel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van het “push open” systeem. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  432,-

  399,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Wit Mat / Naturel 90 x 200 cm

  Het Sixties Bed Wit Mat / Naturel 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en net als rest uit deze serie uitgevoerd met iets uitstaande pootjes die kenmerkend zijn voor de stijl van de jaren ‘60.

  410,-

  379,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel

  De Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  593,-

  535,-

8 Resultaten