Sixties Wit Mat

Tienerkamer Sixties Wit Mat/ Naturel doet de jaren ’60 weer herleven. Aan de greeploze deuren en laden herken je de sixties stijl meteen. Ook de poten onder de meubels zijn in een typische sixties stijl uitgevoerd. Lees hieronder waarom tienerkamer Sixites Wit Mat zo bijzonder is.

Lees meer...

Zachte tinten

Tienerkamer Sixties Wit Mat bestaat uit allerlei contrasten. De kamer heeft een retro design, maar eigentijdse kleuren. Deze combinatie is heel bijzonder.

Handige details

Aan de greeploze deuren en laden zit een “push to open” systeem. Hierdoor gaat het openen en sluiten heel gemakkelijk. Zowel de linnenkast als het bureau bieden je heel wat opbergruimte.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Wit Mat / Naturel 90 x 200 cm

  Het Sixties Bed Wit Mat / Naturel 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal en net als rest uit deze serie uitgevoerd met iets uitstaande pootjes die kenmerkend zijn voor de stijl van de jaren ‘60.

  474,-

  434,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Naturel is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het stijlvolle bureau is uitgevoerd met het “push open” systeem en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  561,-

  509,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel

  De Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  714,99

  649,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Naturel

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Naturel is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  275,-

  249,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Naturel is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  270,-

  249,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kinderkamer Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kinderkamer Wit Mat / Naturel is gemaakt van hoogwaardig MDF en eiken materiaal. Daarnaast zijn alle bewegende delen van de Sixties kinderkamer voorzien van het handige '' push open '' systeem.

  1.781,94

  249,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kinderkamer Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kinderkamer Wit Mat / Walnoot is een unieke en stijlvolle kinderkamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal.De bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem.

  814,-

  199,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Wit Mat / Naturel is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal en de deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  956,-

  879,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Wit Mat / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De deuren zijn voorzien van "Push open" systeem.

  679,98

  619,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Wit Mat / Walnoot is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  218,99

  199,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Wit Mat / Walnoot is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend kinderbed verkrijgbaar.

  220,-

  199,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Bureau Wit Mat / Walnoot is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het stijlvolle bureau is uitgevoerd met het “push open” systeem en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  549,-

  499,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Wit Mat / Walnoot 90 x 200 cm

  Het Kidsmill Sixties Bed Wit Mat / Walnoot 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bed is perfect te combineren met andere meubels van de Sixties serie. Exclusief matras en lattenbodem.

  448,99

  414,99

13 Resultaten
Trustpilot