20 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Zwart Mat 90 x 200 cm

  Het Kidsmill Sixties Bed Zwart Mat 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bed is perfect te combineren met andere meubels van de Sixties serie. Voorzien van een stijlvol design.

  423,99

  384,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen. Voorzien van het “push open” systeem.

  493,-

  449,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal en de deuren zijn voorzien van het een 'Push open' systeem.

  657,-

  599,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De deuren zijn voorzien van het "Push open" systeem.

  813,-

  739,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De stijlvolle speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig en stevig materiaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  377,-

  349,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kinderkamer Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Kinderkamer Zwart Mat is voorzien van een stijlvol design. Verder is de stijlvolle kamer gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De bewegende delen zijn voorzien van een "Push open" systeem.

  1.585,-

  279,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kinderkamer Zwart Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kinderkamer Zwart Mat / Walnoot is voorzien van een stijlvol design. De bewegende delen zijn voorzien van een "Push open" systeem. De kamer is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal.

  1.650,-

  279,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kinderkamer Zwart Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kinderkamer Zwart Mat / Naturel kenmerkt zich door de vormgeving die gebaseerd is op de stijl van de jaren ‘60. De Sixties meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal.

  1.583,-

  329,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat / Naturel is voorzien van een stijlvol design. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De kast beschikt over voldoende opbergruimte.

  693,-

  629,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 2-Deurs Zwart Mat / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel ruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De deuren zijn voorzien van het "Push open" systeem.

  657,99

  599,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat / Walnoot is stijlvol en beschikt over veel opbergruimte. Gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De deuren zijn voorzien van het "Push open" systeem.

  824,-

  749,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Zwart Mat / Walnoot 90 x 200 cm

  Het Kidsmill Sixties Bed Zwart Mat / Walnoot 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bed is perfect te combineren met andere meubels van de Sixties serie. Exclusief lattenbodem en matras.

  464,98

  424,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Walnoot is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het stijlvolle bureau is uitgevoerd met het “push open” systeem en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  525,-

  479,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart / Eiken

  De Kidsmill Sixties Speelgoedkist Zwart / Eiken is een handige opbergplek voor het speelgoed van je kindje. De speelgoedkist is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Heel praktisch in gebruik dus!

  410,-

  379,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Eiken

  Het Kidsmill Sixties Bureau Zwart Mat / Eiken is voorzien van een stijlvol design en een “push open” systeem. Het stijlvolle bureau is vormgegeven in stijl van de jaren ‘60 en voldoet aan de veiligheidseisen.

  538,98

  489,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Eiken

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Eiken is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  362,-

  329,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Walnoot

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat / Walnoot is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  307,-

  279,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat

  Het Kidsmill Sixties Nachtkastje Zwart Mat is uitgevoerd met de kenmerkende uitstaande pootjes uit de opvallende stijl van de jaren ‘60. Bij dit stijlvolle nachtkastje is een bijpassend ledikant verkrijgbaar.

  307,-

  279,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Bed Zwart Mat / Naturel 90 x 200 cm

  Het Kidsmill Sixties Bed Zwart Mat / Naturel 90 x 200 cm is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. Het bed is perfect te combineren met andere meubels van de Sixties serie. Exclusief lattenbodem en matras.

  489,99

  444,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Kledingkast 3-deurs Zwart Mat / Naturel beschikt over veel opbergruimte. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF en plaatmateriaal. De stijlvolle kast beschikt over voldoende opbergruimte.

  846,-

  769,99

20 Resultaten
Trustpilot