Commodemandjes

Een commodemandje is ideaal voor het opbergen van verzorgingsspullen van je kindje, zoals een kam en een borstel. Als je het mandje op de commode zet, heb je alle benodigdheden meteen bij de hand bij het verzorgen van je kindje. Doordat het commodemandje aan de bovenkant open is, pak je de spulletjes er heel gemakkelijk uit.

Lees meer...

Commodemandjes in diverse modellen en dessins

Commodemandjes zijn niet alleen handig, maar zien er ook heel leuk uit. De vrolijke stofjes met sierlijke motiefjes komen heel gezellig over. Als je iets speciaals zoekt, kun je ook kiezen voor een ronde verzorgingsmand in plaats van een meer gangbaar, vierkant model.

Een commodemandje schoon maken

Katoenen commodemandjes zijn vaak vanbinnen geplastificeerd. Hierdoor blijft de mand lang schoon en trekt er nauwelijks viezigheid in de stof. Sommige commodemandjes kunnen gewoon worden uitgewassen in de wasmachine, wanneer dat nodig is. Dat is nog eens handig!

Lees minder...
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Sunrise Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Sunrise Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Bamboom Toilettas

  Met destijlvolle Bamboom Toilettas ben je van alle gemakken voorzien. De toilettas is een verzorgingsmandje en toilettas in één. De toilettas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken.
  26,45
 • Quick view

  Luma Paper Boats Verzorgingsmand

  Met deze Luma Paper Boats Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Opvouwbare Verzorgingsmand

  Met deze Bebe-Jou Rainbow Sky Opvouwbare Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  14,99

  14,44

 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Verzorgingsmand

  Met deze Luma Sunset Shapes Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De mand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Baby's Only Marble Commodemandje

  Met de Baby's Only Marble Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Commodemandje

  Het Koeka Vigo Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Luma Lovely Sky Verzorgingsmand

  Met deze Luma Lovely Sky Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sparkle Verzorgingsmand Blue

  Met deze Bebe-Jou Sparkle Verzorgingsmand Blue heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Luma Tropical Island Verzorgingsmand

  Met deze Luma Tropical Island Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Meyco Knots Commodemandje Small

  In dit Meyco Knots Commodemandje Small kan je de verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Je kunt het mandje op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden voor de verzorging van je kindje bij de hand hebt.
  11,95
 • Quick view

  Poetree Kids Chevron Commodemand

  Met de Poetree Kids Chevron Commodemand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode. Het mandje kan je leuk combineren met andere accessoires en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  34,95
 • Quick view

  Luma Bow Deco Verzorgingsmand

  Met deze Luma Bow Deco Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. De verzorgingsmand is gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Deer Opvouwbare Verzorgingsmand

  Met deze Bebe-Jou Sweet Deer Opvouwbare Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  14,99

  14,33

 • Quick view

  Baby's Only Forest Commodemandje 2 Stuks

  Met de Baby's Only Forest Commodemandje 2 Stuks heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. De mandjes zijn ook leuk als decoratie op de babykamer en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Opvouwbare Verzorgingsmand

  Met deze Bebe-Jou Ollie Opvouwbare Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  14,99

  11,73

 • Quick view

  Meyco Panter Commodemandje Medium Camel

  In dit Meyco Panter Commodemandje Medium Camel kan je de verzorgingsspullen van je kindje opbergen. Je kunt het mandje op de commode neerzetten, zodat je alle benodigdheden voor de verzorging bij de hand hebt.
  13,95
 • Quick view

  Bamboom Commodemandje Met Rits

  Het stijlvolle Bamboom Commodemandje Met Rits zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd op de commode.
  28,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Sparkle Verzorgingsmand Green

  Met deze Bebe-Jou Sparkle Verzorgingsmand Green heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Opvouwbare Verzorgingsmand Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Opvouwbare Verzorgingsmand Pink heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.

  14,99

  12,74

 • Quick view

  Bebe-Jou Velvet Griffin Verzorgingsmand Grey

  Met deze Bebe-Jou Velvet Griffin Verzorgingsmand Grey heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Ocean Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Poetree Kids Oxford Commodemand Soft Pink

  Met de Poetree Kids Oxford Commodemand Soft Pink heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode. Het mandje kan je leuk combineren met andere accessoires en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Koeka Cairo Commodemandje

  Het Koeka Cairo Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
54 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3