Eerste hulp

Producten voor de eerste hulp zijn onmisbaar. Mocht je kindje iets overkomen, dan is het maar wat fijn als je bijvoorbeeld verband of brandwondengel achter de hand hebt. Andere producten zijn voor minder acuut gebruik, zoals middeltjes tegen wratten.

Lees meer...

Verbanddozen

Om in ieder geval de meest belangrijke eerste hulp producten achter de hand te hebben, is een verbanddoos of Eerste hulp kit ideaal. Een Eerste hulp kit bevat bijvoorbeeld pleisters, maar ook paracetamol en een splinterpincet. Een Eerste hulp kit of verbanddoos kun je aanvullen met andere verzorgingsproducten.

Tegen insecten

Vaak hebben wij ook middeltjes voor eerste hulp na insectenbeten in ons assortiment. Met een tekenpincet haal je bijvoorbeeld een teek uit het lichaam. Andere producten, zoals anti-muggengel, zijn bedoeld om muggen op afstand te houden. Soms verkopen wij ook gel dat niet alleen muggen op afstand houdt, maar ook heerlijk verkoelend werkt na het zonnen. Bekijk deze pagina voor onze complete assortiment eerste hulp producten.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  HeltiQ Eerste Hulp Kit

  Deze HeltiQ Eerste Hulp Kit is een praktisch tasje van nylon dat uitstekend voldoet als basisuitrusting. De handige kit is uitgerust met alle noodzakelijke producten voor de eerste hulp bij kleine wondjes.
  6,99
 • Quick view

  HeltiQ Waterpokkengel

  Deze waterpokkengel van het merk HeltiQ is handig als je kind waterpokken heeft. Waterpokken zijn vervelend en kunnen jeuk veroorzaken.
  14,95
 • Quick view

  ByeBites Tekenpincet

  Met deze tekenpincet van het merk ByeBites kun je op een veilige en makkelijke manier grote en kleine teken verwijderen. De tekenset met unieke 2-in-1 functie is te gebruiken voor mens en dier.
  3,95
 • Quick view

  ByeBites Steken- & Betenset

  Dankzij deze steken- & betenset van het merk ByeBites heb je alle producten bij de hand voor een behandeling van een steek of beet. De set is overzichtelijk en erg handig om mee te nemen op reis.
  18,95
16 Resultaten